Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 28 Απριλίου 2012

Ο Γ. Σούρλας σε Αλόννησο και Σκόπελο

O Γ. Σούρλας, π. Αντιπρόεδρος Βουλής – Υπουργός, Σύμβουλος του Προέδρου της Ν.Δ. Αντώνη Σαμαρά για τη Διαφάνεια και εκ νέου υποψήφιος βουλευτής Μαγνησίας, θα επισκεφθεί το Σάββατο 28 Απριλίου στις 6 μ.μ. την Αλόννησο και στις 7 μ.μ. τη Σκόπελο, όπου θα μιλήσει στο δημοτικό καφενείο.

2 σχόλια:

  1. Μην προσπαθήσετε να του δώσετε χειραψία γιατί και του κυρίου αυτού είναι οπισθάγκωνα δεμένα από το ΔΝΤ.
    Τί θα έρθει να πεί, μάλλον να προσπαθείσει να μας πείσει για το κόμιμο των μισθών και συντάξεων του Ιούνιο 2012 να μήν αντιδράσουμε γιατί πού θα τα βρεί 14 δις ευρώ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σήμερα στην Ζέτα Μακρή ήταν ελάχιστοι οι παρευρισκόμενοι, φαντάζομαι οι περισσότεροι από αυτούς θα δώσουν και αύριο το παρόν στον Γ.Σούρλα, ευτυχώς μόνο οι σκληροπυρινικοί έχουν απομείνει στα δύο μεγάλα κόμματα. Πάνε οι εποχές με τις ντουντούκες, τις σημαίες και τα τραγούδια, περασμένα μεγαλεία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.