Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 23 Μαρτίου 2012

Το αυτονόητο

Όταν κάπου είμαι ανεπιθύμητη, λόγοι αξιοπρέπειας και αυτοσεβασμού μου επιβάλλουν να μην πάω. Οι πολιτικοί που καίγονται να προσέλθουν στις παρελάσεις, αν και ανεπιθύμητοι από την πλειονότητα του ελληνικού λαού, να συμπεράνω ότι δεν διαθέτουν ούτε αξιοπρέπεια ούτε αυτοσεβασμό;

Παρελαύνεις είτε είσαι στρατιώτης, είτε μαθητής προς τιμήν αυτών που πολέμησαν για την ελευθερία και την ευημερία σου. Πως να τιμήσεις αυτούς που συντελούν και συνετέλεσαν στην σκλαβιά και τη μιζέρια σου;
Οφείλω να αναφέρω και τα δημοσιεύματα των ''Νew York Times'': Η Πρώην...
Γιουγκοσλαβία έλαβε από την Γερμανία 110 δις δανείου με αποπληρωμή σε βάθος 100 χρόνων άτοκα, διότι δέχτηκε τον συμψηφισμό των γερμανικών αποζημιώσεων, τις οποίες διαπραγματεύτηκε. Όπως καταλαβαίνουμε το θέμα των αποζημιώσεων, του Β΄ Παγκοσμίου Πολέμου από Γερμανία, ακόμα παίζει σθεναρά. Οι δικοί μας πολιτικοί μας εμπαίζουν.
Χρόνια πολλά σε όλους μας. Και του χρόνου ελεύθεροι!
-Βάνα Αθανασίου

1 σχόλιο:

  1. Ευτυχως που υπαρχουν φωνες σαν την δικησας Κυρια Αθανασιου φωνες αληθειας και ελπιδας,χρονια πολλα και ευχομαι η 25η μαρτιου να ειναι μερα μιας νεας εθνοεργεσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.