Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Έρχεται ο «Πήγασος»...

Την Τετάρτη 14 Μαρτίου,
στις 9 π.μ. το δρομολόγιο...
Απέπλευσε την Δευτέρα το απόγευμα από Πειραιά και ήδη βρίσκεται στο λιμάνι του Βόλου, το «Εξπρές Πήγασος» για να εκτελέσει τα δρομολόγια Βόλος -Σποράδες – Βόλος.
Όπως είναι γνωστό το πλοίο, λόγω διαστάσεων, δεν πιάνει στο λιμάνι του Λουτρακίου, ενώ είναι άγνωστο αν θα προσεγγίζει το λιμάνι της Σκοπέλου ή του Αγνώντα(κλικ)...

15 σχόλια:

  1. Εκείνα τα χρόνια τα πλοία εμεναν απέξω απο το λιμάνι και πήγαινε ο Χρήστος ο Κολόμπος με την λάντζα του και επαιρνε τον κόσμο.Ευκαιρία λοιπόν να ξεκινήσει παλι εκείνη η εποχή με το Πήγασος τώρα αφου τα λιμανια μας ειναι προβληματικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Μην βιαζεσαι ανωνυμε 11.07 ΑΜ η κατασταση σε εθνικο επιπεδο παει εμπρος προς τα πισω, σε τοπικο παει σε φαση οτι πει η κεντρικη δοικηση η τοπικη ακουλουθει πιστα και ευσηνειδυτα την κεντρικη γραμη.

      Διαγραφή
    2. Φιλε ΤΕΝ δεν βιάζομαι αλλο πια. Ημουνα νιος και γέρασα. Προσωπικα δεν περιμενω πολλα.Δεν πιστευω πλεον με την καταντια που μας εφεραν, κανέναν.Θέλω μονο να βαλουμε μυαλό και να βλέπουμε τα πράγματα με αλλο ματι.Κανένας δεν έρχεται φίλε μου για σένα και για μένα.Ολοι για το πορτοφόλι τους. Τι και αν δεν εχουμε καράβι?Μήπως νοιάζεται κανένας? Οχι αγαπητέ. Σε λίγο καιρο ή μαλλον αυτον τον χειμώνα μπορει το καραβι να το βλέπουμε και μια φορά τον μήν. Τίποτα αλλο. Ευχαριστώ.

      Διαγραφή
  2. ΖΗΤΩ ΕΜΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΡΙΣΜΟ ΧΩΡΙΣ ΛΙΜΑΝΙΑ
    ΟΙ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΠΟΥ ΒΟΣΚΟΥΝ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο καινούργιος πρόεδρος του ΛΤΣ που έχει πολλές περγαμηνές θα μας φτιάξει μεγάλο λιμάνι. Υπομονή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ας μας εξηγησει καποιος γιατι .. η hellenic seaways την περιοδο 06/04/2012 - 11/04/2012 και 17/04/2012 - 31/05/2012

    επιλεγει τις ημερες ... ΔΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΝΑ ΦΤΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΜΕΧΡΙ ΓΛΩΣΣΑ!!

    ΚΑΙ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΟ ΑΠΟ ΒΟΛΟ

    ΤΗΝ ΔΕ ΑΛΟΝΝΗΣΟ ...
    ΕΧΕΙ ΔΡΟΜΟΛΟΓΙΑ .. ΜΟΝΟ .. ΠΕΜΠΤΗ.. ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ.. ΚΥΡΙΑΚΗ..

    ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΓΙΑ ΜΑΙΟ.... για πειτε...

    τοσο κοπος ειναι να φτανει το πλοιο στο λιμανι της Σκοπελου? αντι να μενει 2.45 λεπτα στην γλωσσα????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αντί να καθόμαστε και να τσακωνόμαστε για τους προέδρους των λιμενικών ταμείων ας κοιτάξουμε τι θα γίνει με τα εισιτήρια, τα οποία θα τα πληρώνουμε ολόκληρα παρόλο που το πλοίο θα πιάνει Αγνώντα . Εκτός αυτού όμως θα πρέπει να πληρώνουμε και ταξί διότι ούτε τα δρομολόγια των λεωφορείων για Σκόπελο ή Λουτράκι βολεύουν.Κοιτάξτε λοιπόν το δάσος ολόκληρο και όχι μόνο το δέντρο. Επί της ουσίας παρακαλώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν ήρθε η μπήγα και έσκαψε το λιμάνι της Σκοπέλου για να βαθύνει και να δένουν μεγαλύτερα πλοία; Ποιος ο λόγος να δένει το καράβι Αγνώντα εάν δεν έχει θαλασσοταραχή;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο λόγος ένας και μοναδικός αγαπητέ φίλε. Να ξοδευτούν 200.000 ευρώπουλα για το τίποτα.Αυτό που σκάψανε τελευταία με τις φουρτούνες που έκανε ξαναμπαζώθηκε(...)

      Διαγραφή
  7. χαμηλό εισιτήριο και δωρεάν μεταφορά με τα λεωφορεία για άνεργους και ευπαθείς ομάδες - δημότες των νησιών τώρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ειναι πολυ μεγαλο για να προσεγγισει εκει που ξερουνε..?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μπράβο βρε ανώνυμε 13/3/2012 08:56
    Η μοναδική ρεαλιστική πρόταση που ακούγεται.
    Γιατί άραγε όλοι θέλουν καράβια και βαπόρια? κάτι απλό που μπορεί να γίνει άμεσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αγαπητό blog πολύ θα σας παρακαλέσω όταν κάποιος σας στέλνει ένα σχόλιο, να το δημοσιεύετε ολόκληρο και όχι μισό,διαφορετικά μην το δημοσιεύετε καθόλου.Αυτός που γράφει κάτι προσπαθεί μέσα από τον γραπτό λόγο να στείλει κάποια μηνύματα στους αρμοδίους που κινούν τα νήματα και να ενημερώσει τους αναγνώστες πως γίνεται η σπατάλη του δημοσίου χρήματος.Παρακαλώ να επανορθώσετε. Ευχαριστώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αγαπητέ «Ανώνυμε»,
      αυτός που θέλει «να στείλει κάποια μηνύματα στους αρμοδίους που κινούν τα νήματα και να ενημερώσει τους αναγνώστες πως γίνεται η σπατάλη του δημοσίου χρήματος» πρέπει να βάζει την υπογραφή του φαρδιά - πλατιά. Αλλιώς είναι κακόβουλος και συκοφάντης.
      Αν γνωρίζεις για φαγοπότια και σπατάλη πήγαινε στον Εισαγγελέα.
      Μαγκιές με την υπογραφή της εφημερίδας δεν γίνεται να κάνεις.
      Γράψε, υπόγραψε και θα το δημοσιεύσουμε αυτούσιο...

      Διαγραφή
  11. αξιοι της μοιρας μας ολοι. δεν μας αξιζει τιποτα καλυτερο..... αν μας αξιζε θα το παιρναμε μονοι μας και δεν θα περιμεναμε να βαθυνει το λιμανι, να βαλουν σωστο δρομολογιο, να χαμηλωσουν τις τιμες κτλ. εδω που μας φτασαν πιασε τα αυγο και κουρευτο. χαιρετισμους απο την θεσσαλονικη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.