Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

Σκόπελος - Αγχίαλος // Κυριακή 1.30 μ.μ.

Έχουμε αγώνα αύριο...
Ο Δ. Καριοφύλλης φρεσκάρει τη διαγράμμιση
Έπτα και ένας ο εξ αναβολής, αφού την Κυριακή 11 Μαρτίου δεν είχαμε καράβι για να έρθει η ομάδα από Βόλο, οκτώ αγώνες έχουν μείνει για να τελειώσει το β' τοπικό πρωτάθλημα της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Θεσσαλίας και ταυτόχρονα να μπει τέρμα στο μαρτύριο διοίκησης και παικτών του Α.Ο. Σκοπέλου, αφού σε κάθε εκτός έδρας αγώνα πρέπει να βάλουν τα χέρι στην τσέπη προπονητής και παίκτες για να φτάσουν στο Βόλο και να αγωνιστούν.
Τρία ματς εκτός έδρας έχουν απομείνει και αν προσθέσουμε και τις αμοιβές των διαιτητών για τα εντός έδρας, τότε για να φθάσει ο Α.Ο. Σκοπέλου μέχρι την λήξη της αγωνιστικής περιόδου πρέπει να...
βρεθούν τουλάχιστον 3.000 ευρώ και το ταμείο είναι μείον..!
Σκεπτικοί είναι οι άνθρωποι της διοίκησης της ομάδας οι οποίοι όπου σταθούν τονίζουν: «Ας βγάλουμε αυτή την περίοδο με αξιοπρέπεια και του χρόνου θα το σκεφτούμε πάρα πολύ πριν κατεβάσουμε την ομάδα στο πρωτάθλημα..!»
Αύριο ο Α.Ο. Σκοπέλου υποδέχεται στη 1 μ.μ. τον Αγχίαλο και απομένουν:
Με Δάφνη (εκτός), με Άρη Μελ. (εντός), με Μακρινίτσα (εκτός), με Αργαλαστή (εντός), με Ακρόπολη (εκτός) και τελευταία αγωνιστική με Πηλέα (εντός), ενώ απομένει ο εξ αναβολής με τον Ιωλκό, που δεν έχει προγραμματιστεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.