Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

Εξετάσεις ζωνών taekwondo στη Σκιάθο

Πραγματοποιήθηκαν στη Σκιάθο οι πρώτες εξετάσεις για την επίδοση εγχρώμων ζωνών του Γ.Σ. Σκιάθου, του τμήματος TAEKWONDO.
Tο γεγονός αυτό έτυχε εξαιρετικής αποδοχής, από όλους τους παρευρισκομένους, διότι οι αθλητές του συλλόγου εντυπωσίασαν με τις επιδόσεις τους, παρά το νεαρό της ηλικίας, αλλά και του χρόνου άσκησης. Σημειώνεται ότι τα παιδιά...
προπονούνται μόνο τους τελευταίους 3 μήνες.
Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος Σκιάθου Νίκος Πλωμαρίτης ο οποίος δήλωσε την αμέριστη συμπαράστασή του στο νεοσύστατο τμήμα του αθλητικού οργανισμού του Δήμου Σκιάθου και ευχαρίστησε την προπονήτρια Τσότσου Κωνσταντίνα για το αποτέλεσμα της προσπάθειας που κατέβαλε για τους αθλητές και τις αθλήτριες του νησιού.
Επίσης παρευρέθησαν ο πρόεδρος του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Σκιάθου Μαθηνός Ζαχαρίας, ο πρόεδρος του Δημοτικού συμβουλίου Αθανάσιος Ζλατούδης και ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΣ δημοτικός σύμβουλος Χρήστος Μασούρος.
Επίσημος εξεταστής ήταν ο ομοσπονδιακός προπονητής -κάτοχος 6 DAN- καθηγητής Φυσικής Αγωγής Αποστ. Ιακωβάκης ο οποίος αναγνώρισε στα πρόσωπα αυτών των παιδιών μελλοντικούς εκκολαπτόμενους αθλητές που θα αναδείξουν τη Σκιάθο μέσω του συγκεκριμένου αθλήματος.
Όλοι οι αθλητές και η προπονήτριά τους, δέχτηκαν θερμά συγχαρητήρια για την επιτυχία τους και τις ευχές όλων για μία εξίσου αξιόλογη αθλητική πορεία στο πνεύμα του Ολυμπιακού Ιδεώδους.

1 σχόλιο:

  1. Όλα έτσι ξεκινάνε! Με μεράκι και μόλις πανε καλα και πιάσει τότε θα έρθουν οι κακόβουλοι που θέλουν καρέκλες και αξιώματα και θα τα διαλύσουν όλα. ΚΟΙΤΑ και θα δεις. Δεν αξίζει το κόπο να προσπαθείς. Τα ξέρω απο πρώτο χέρι. Κουράγιο και υπομονή στο έργο τις δασκάλας που δεν ξέρει τι θα τις συμβει στο μέλλον. Καλη συνέχεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.