Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Ψήφισμα Δ.Σ. για την επικειμένη κατάργηση του ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣ

Το Δημοτικό Συμβούλιο Σκοπέλου στην τακτική συνεδρίαση της 20ης Φεβρουαρίου 2012, αποφάσισε και εξέδωσε ομόφωνα το ακόλουθο ψήφισμα διαμαρτυρίας ενόψει της επικείμενης κατάργησης του ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΥ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΕΣΤΙΑΣ.
ΨΗΦΙΣΜΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ
Ο Οργανισμός Εργατικής Εστίας (ΟΕΕ) είναι ένας οργανισμός ζωτικής σημασίας για τους εργαζόμενους, τους χαμηλοσυνταξιούχους και γενικότερα για την ελληνική κοινωνία. Εδώ και 80 χρόνια παίζει έναν εξαιρετικά σημαντικό αναπτυξιακό και κοινωνικό ρόλο, προσφέροντας παροχές στο κοινωνικό σύνολο, χωρίς να επιβαρύνει καθόλου τον κρατικό προϋπολογισμό, διότι οι πόροι του προέρχονται μόνον από τις εισφορές των εργαζομένων και των εργοδοτών.
Μέσω του προγράμματος Κοινωνικού Τουρισμού, με την παροχή στους δικαιούχους επιδοτούμενων δελτίων κοινωνικού τουρισμού επτά...
διανυκτερεύσεων, ενισχύονται οι υπηρεσίες εσωτερικού τουρισμού, οι αντίστοιχες επιχειρήσεις και επαγγελματίες, τονώνεται η απασχόληση και διατηρούνται οι θέσεις εργασίας.
Η επικείμενη κατάργηση του ΟΕΕ θα αποτελέσει πλήγμα για την τοπική οικονομία της Σκοπέλου, η πλειοψηφία των ξενοδοχειακών μονάδων της οποίας είναι συμβεβλημένες με τον οργανισμό μέχρι και το έτος 2016.
Εκφράζουμε την αγανάκτησή μας διότι, στη δύσκολη κατάσταση που βιώνει η δοκιμαζόμενη χώρα μας, έρχεται να προστεθεί ακόμα μια περικοπή κοινωνικής παροχής.
Ζητάμε τη συνέχιση της λειτουργίας του οργανισμού, για να μη χαθεί κάθε ελπίδα ανάπτυξης και να μην καταρρεύσει κάθε έννοια κοινωνικής συνοχής.
Ο Δήμαρχος και
το Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Σκοπέλου


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.