Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Γιαγιά, να ένα μήλο...

...να βγάλεις το χειμώνα!
Είναι απίστευτη η ικανότητα των τηλεοπτικών συνεργείων, να βρίσκονται την κατάλληλη στιγμή, πίσω από ένα χέρι "που δίνει" κρατική...
βοήθεια - ελεημοσύνη, στους νεόπτωχους.
Είναι επίσης απαράμιλλη η ανικανότητά τους, που δεν κατάφεραν ποτέ, να καταγράψουν ένα Πολιτικό χέρι "που τα παίρνει" από νεόπλουτους.
Τυχαίο;
Κανείς τηλεθεατής δεν το νομίζει...
ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ adena-gr.blogspot.com

1 σχόλιο:

  1. Ο εξευτελισμος του ανθρωπου σε ολοτου το μεγαλειο επομενο σταδιο η εισβολη των Ελληνων πολιτων σε καταστηματα για να παρουν μια φρατζολα ψωμι για να ταισουν τα πεινασμενα παιδιατους.Που ειναι η Ε.Ε της ευημεριας και της κερδοφορας αναπτυξης που ειναι η μεγαλη αγορα με τα μεγαλα οφελη για τους πολιτες που την απαρτιζουν,και αν καποιος πει μα η κριση φταιει αυτη την δυμιουργησαν για να ισωπεδωσουν την κοινωνικη παροχη των κρατων προς τους εργαζωμενους κοινος ειδος απηλεις,που ειναι τωρα τα πρωτοκλασατα στελεχη της μεγαλης δημοκρατικης παραταξης να μας πουν για το ξεπουλημα που εφεραν στην Ελλαδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.