Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου 2012

Όλοι μαζί μπορούμε!

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΡΟΥΧΩΝ ΚΑΙ ΚΛΙΝΟΣΚΕΠΑΣΜΑΤΩΝ
KYΡΙΑΚΗ 26 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ • 10 πρωί - 1 μεσημέρι
ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ:
Σκιάθος (στον Ι. Ναό Τριών Ιεραρχών),
Σκόπελος (στον Ι. Ναό Παναγίας Φανερωμένης),
Αλόννησος (στον Ι. Ναό Αγίας Παρασκευής)
Tην Κυριακή 26 Φεβρουαρίου 2012, η Αρχιεπισκοπή Αθηνών, οι Μητροπόλεις της Ελλάδος, ο ΣΚΑΪ και οι συνεργαζόμενοι ραδιοφωνικοί σταθμοί συνεχίζουν την εκστρατεία συλλογής ειδών ρουχισμού και κλινοσκεπασμάτων, ώστε να βοηθηθούν οι συνάνθρωποί μας που κρυώνουν.
Η εκστρατεία ξεκίνησε από το βόρειο τόξο της χώρας, που λόγω...
της κακοκαιρίας μαστίζεται σκληρότερα και συνεχίζεται στην υπόλοιπη Ελλάδα.
Πώς μπορούμε όλοι να βοηθήσουμε; Εθελοντές μπορούν να προσφέρουν: κλινοσκεπάσματα (κουβέρτες, παπλώματα, sleeping bags) καθώς και ρουχισμό, (παλτώ, μπουφάν, ζεστά ρούχα για ενήλικες και παιδιά, καροτσάκια κλπ.)
Τα είδη που θα προσφέρουμε πρέπει να είναι καθαρά, σιδερωμένα, μέσα σε σακούλες, έτοιμα για χρήση, έτσι όπως αξίζει να δοθούν στους συνανθρώπους μας.
Κυριακή 26 Φεβρουαρίου, από τις 10 το πρωί μέχρι τη 1 το μεσημέρι, η δράση θα λάβει μέρος σε εκκλησίες των παρακάτω πόλεων: Καλαμαριάς, Βόλου, Σκιάθου (στον Ι. Ναό Τριών Ιεραρχών), Σκοπέλου (στον Ι. Ναό Παναγίας Φανερωμένης), Αλοννήσου (στον Ι. Ναό Αγίας Παρασκευής), Μυτιλήνης, Χίου, Ψαρών, Οινουσσών, Λάρισας, Ελασσόνας, Τρικάλων, Καρδίτσας, Σιάτιστας, Καρπενησίου, Πρέβεζας, Λευκάδας, Ιθάκης, καθώς και στην Αττική: στο Ψυχικό, στην εκκλησία της Αγίας Σοφίας, στον Καρέα, στην εκκλησία του Αγίου Γεωργίου και στην Καλλιθέα, στην εκκλησία των Αγίων Πάντων.
ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΗ ΑΘΗΝΩΝ
ΜΗΤΡΟΠΟΛΕΙΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ
ΣΚΑΪ
και συνεργαζόμενοι Ραδιοφωνικοί σταθμοί

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.