Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 12 Φεβρουαρίου 2012

ΟΧΙ στη νέα σύμβαση πτώχευσης του λαού

Nα πρωτοστατήσουν στην κινητοποίηση όλων των εργαζόμενων και να κλιμακώσουν τον αγώνα τους για να μην περάσει η νέα σύμβαση πτώχευσης του λαού, κάλεσαν ομιλητές του ΠΑΜΕ και του ΚΚΕ τους εργαζόμενους, επαγγελματίες και νεολαίους της Σκοπέλου στη σημερινή συγκέντρωση διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε στις 6 μ.μ. στην παραλία, μπροστά από το σωματείο Οικοδόμων.
Ακούστε μέρος της ομιλίας:

3 σχόλια:

  1. Και τι προτείνετε παλικάρια?

    Αμα έρθει ποτέ το κόμμα σας που είναι ενάντια στην ιδιώτική περιουσία, τότε δε θα πληρώσετε απλα χαράτσι, αλλά το ίδιο σας το σπίτι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κανεις ενα μεγαλο λαθος λεβεντη δεν θα ερθει το κομα στην εξουσια θα ερθθει ο ΛΑΟΣ και ο οποιος δεν θα αρπαξει κανενος σπιτι οικοπεδο κτημα κ.τ.λ αντιθετος θα σου δωσουν και αλλα τα οποια σου-μας ανηκουν τα οποια αυτοι που υποστηριζες απο τοτε που ενιωσες τον κοσμο τα κατακλεψαν και μετα τα πουλησαν εναντι πινακιου φακης.Θα παρθουν πισω τηλεπικοινωνιες ενεργεια παντος τυπου λιμανια αεροδρομια οδικες αρτηριες,θα απαιτηθουν αυτα που δεν απαιτηθηκαν απο τους δικουσου λατρευτους {{υπερπατριωτες}}οπως επεκταση του κεκτημενου δικαιωματος της ΕΛΛΑΔΑΣ επεκταση στα 12 ν.μ αναγνωριση της F.Υ.R.Ο.Μ με ονομασια που θα εχει αμοιγως γεωγραφικο προσανατολισμο αμεση και δικαιη-βιωσιμη λυση στο κυπριακο και ολα τα αλλα που εκρεμουν σε εθνικο και κοινωνικο επιπεδο και ολα αυτα θα επιτευθουν για ενα και μονο λογο την τυχη της ΕΛΛΑΔΟΣ θα την διακυδεβεται ο ΛΑΟΣ αυτος που την υπηρετει απο την συστασητης και οποτε χρειαστηκε να την ξελασπωσει απο την λασπη που την πεταξαν οι δικοισου το εκανε τοσο καλα που ηταν παραδειγμα προς μιμιση για πολλους.

      Διαγραφή
  2. "Είναι ώρα ατομικής ευθύνης"... μάλιστα. Για ακόμα μια φορά το ΚΚΕ πετάει το μπαλάκι στο λαό. Για ακόμη μια φορά στήνει τον κόσμο στον τοίχο.Γιατί όπως λένε, και μια μικρή αλλαγή στο πολιτικό σκηνικό είναι μια νίκη.

    Δεν είναι όμως έτσι απλά τα πράγματα. Κυριότερη ανάγκη τώρα, είναι το σταμάτημα της επίθεσης. Μόλις επιτευχθεί αυτό, θα έχουμε τελείως διαφορετικά δεδομένα και γι'αυτό δεν μπορούμε να κάνουμε προβλέψεις. Τώρα όμως, αυτό που είναι διακριτό,είναι η αναγκαιότητα της αντίστασης και του αγώνα.Κάτι που φαίνεται τον τελευταίο καιρό με τα μαζικά βγαλσίματα του κόσμου προς τα έξω.

    Και κάτι ακόμη εξίσου σημαντικό. Ο μόνος που μπορεί να σταματήσει την επίθεση είναι ο ίδιος ο λαός με τους αγώνες του. Καμιά κάλπη, κανένας ¨εξουσιοδοτημένος αντιπρόσωπος". Γιατί η ιστορία γράφεται με πάλη ταξική και οι εκλογές δεν έφεραν ποτέ ανατροπή.

    Ο λαός μας λέει "αν δεν σπάσεις αβγά, ομελέτα δεν φτιάχνεις". Αυτό το πράγμα, το έχει καταλάβει και το διαπιστώνει κάθε φορά που βρίσκεται στο δρόμο και παλεύει ενάντια στη,ν πολιτική της συγκυβέρνησης και των Αμερικάνων και Ευρωπαίων αφεντάδων της. Κάποιες πάλι ηγεσίες ενώ το ξέρουν και ίσως να μπορούν(;), δεν θέλουν να σπάσουν αυτά τα "αβγά"...

    ΥΓ ΓΙΑ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΧΟΛΙΟ: αυτές οι λάσπες που πετάει δεκαετίες τώρα το σύστημα για να σπιλώσει τους λαϊκούς αγώνες ΞΕΘΩΡΙΑΣΑΝ! Βρες κάτι καλύτερο! Ο κόσμος είναι στο δρόμο και αγωνίζεται γιατί το ξένο και ντόπιο κεφάλαιο είναι αυτοί που του παίρνουν κυριολεκτικά και το σπίτι αλλά και την ίδια του τη ζωή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.