Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

Ευχαριστήριο για τις «Καλές»

Αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω την Κατερίνα Μπετσάνη για την καθοριστική συμβολή της στην πραγματοποίηση του καθιερωμένου αποκριάτικου δρώμενου των "Καλών" στη Σκόπελο, αλλά και όλους όσους συμμετείχαν και έδωσαν χαρά, ζωντάνια και κέφι στην τελευταία Κυριακή της Αποκριάς, διατηρώντας συγχρόνως τα έθιμα του νησιού μας.
Μάχη Παπαδαυίδ

2 σχόλια:

  1. Νίκος Γεω. Τριανταφύλλου27 Φεβρουαρίου 2012 στις 8:51 μ.μ.

    Χωρίς να θέλω να υποβιβάσω την προσφορά της Κατερίνας και των υπολοίπων που προσφέρουν τα μέγιστα για τα πολιτιστικά δρώμενα της Σκοπέλου, ένα μεγάλο ευχαριστώ για το ό,τι κάνει ανήκει δικαιωματικά στον Γιώργο τον Πούλιο, που αεικίνητος βρίσκεται παντού και αφιλοκερδώς απαθανατίζει τα πάντα, μεταφέροντας τα με πολύ επιτυχία στο site της εφημερίδας. Ορισμένες βέβαια φορές ακούει και κακόβουλες κριτικές. Τι να κάνουμε όμως. Αυτά έχει το πάθος της Δημοσιογραφίας.
    Καλή Σαρακοστή.
    Νίκος Γεω. Τριανταφύλλου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ένα μεγάλο μπράβο και ευχαριστώ οφείλουμε να δώσουμε στην συμμετοχή του κόσμου που ήταν μεγάλη . Η παράδοση ανήκει σε όλους τους σκοπελίτες, την βρήκαμε από τους γονείς μας και οφείλουμε να την δώσουμε στα παιδιά μας. Ήταν πολύ ελπιδοφόρο και ενθαρρυντικό που φέτος συμμετείχαν πολλά νέα παιδιά, μας δίνει την δύναμη και το κουράγιο να συνεχίσουμε τον αγώνα για την διάσωση και διάδοση της παράδοσης, σε μια τόσο δύσκολη εποχή για την Ελλάδα η μόνη λύση που μπορούμε να δώσουμε ως Έλληνες είναι η πολιτισμική επανάσταση και μέσα σε αυτήν συμπεριλαμβάνεται και η πολιτιστική μας παράδοση. Χρόνια Πολλά, Καλή Σαρακοστή και του χρόνου!!!!!

    Κατερίνα Μπετσάνη
    Υπεύθυνη του Χορευτικού του Γραφείου Εθελοντισμού του Δήμου Σκοπέλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.