Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου 2012

Οι μτσούν'ς χάρισαν κέφι...

Η Γλώσσα, συνεχίζοντας το παραδοσιακό, πατροπαράδοτο καρναβάλι, εξέπληξε όσους το παρακολούθησαν με το κέφι, τον χορό και τις έξυπνες μεταμφιέσεις, χαρίζοντας γέλιο και ζωντάνια.
Η εκδήλωση με τίτλο «Ντυθήτι μτσου'ν κι ελάτι...» ξεκίνησε...
στην κάτω πλατεία του χωριού (Ελευθερώτρια) το μεσημέρι και συνεχίστηκε με αμείωτο κέφι, άφθονο κρασί, σουβλάκια, διάφορα εδέσματα και μουσική μέχρι τις 8 το βράδυ και αν δεν έπιανε βροχη ακόμη θα χόρευαν.
Το καρναβάλι που πραγματοποιήθηκε με την φροντίδα του Πολιτιστικού Συλλόγου Γλώσσας παρακολούθησαν έκτος φυσικά των Γλωσσωτών και πολλοί από τη Σκόπελο και το Έλιος λέγοντας μάλιστα ότι η Γλώσσα απέδειξε ότι κάνει το καλύτερο αποκριάτικο γλέντι!
ΦΩΤΟ: ©ΓΙΩΡΓΟΣ ΡΟΥΣΕΤΗΣ

1 σχόλιο:

  1. Απίστευτο το φετινό καρναβάλι στη Γλώσσα, με μεγάλη συμμετοχή απο μικρούς και μεγάλους. Συγχαρητήρια σε όλους τους συμμετέχοντες, στον Πολιτιστικό Σϋλλογο για την διοργάνωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.