Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 18 Φεβρουαρίου 2012

Πρώτο κόμμα η αριστερά..!

Οκτακομματική Βουλή δείχνει δημοσκόπηση της MARC, που δημοσιεύει το Έθνος της Κυριακής, με τη ΝΔ να διατηρεί σημαντικό προβάδισμα και το ΠΑΣΟΚ να έρχεται τρίτο κόμμα μετά τη Δημοκρατική Αριστερά του Φώτη Κουβέλη.
Στην πρόθεση ψήφου, η ΝΔ συγκεντρώνει το 24%, η ΔΗΜΑΡ 15,2%, το ΠΑΣΟΚ 13,9%, το ΚΚΕ 11,9%, ο ΣΥΡΙΖΑ 10,7%, ο ΛΑΟΣ 6,9%, οι Οικολόγοι-Πράσινοι 3,3%, η Δημοκρατικη Συμμαχία 3,2%.
Με βάση την πρόθεση ψήφου, η ΝΔ θα είχε 117...
έδρες στη Βουλή, η ΔΗΜΑΡ 43, το ΠΑΣΟΚ 39, το ΚΚΕ 34, ο ΣΥΡΙΖΑ 30, ο ΛΑΟΣ 19 και από εννέα έδρες οι Οικολόγο- Πράσινοι και η Δημοκρατική Συμμαχία.
Δημοσκόπηση της ALCO για το «Πρώτο Θέμα»
Εννέα κόμματα μπαίνουν στην επόμενη βουλή, σύμφωνα με τη δημοσκόπηση της ALCO που δημοσιεύει το Πρώτο Θέμα.
Στην πρόθεση ψήφου, η ΝΔ συγκεντρώνει το 24% έναντι 11,5% που συγκεντρώνει η Δημοκρατική Αριστερά. Στην τρίτη θέση και με ποσοστό 11% βρίσκονται το ΠΑΣΟΚ και το ΚΚΕ, ενώ ακολουθεί ο ΣΥΡΙΖΑ με 8%, ο ΛΑΟΣ με 5%, οι Οικολόγοι Πράσινοι και η Χρυσή Αυγή με 3,5%, ενώ η Δημοκρατική Συμμαχία φτάνει το 3%.
Βάσει των τελικών εκτιμήσεων, η ΝΔ θα συγκέντρωνε 129-133 έδρες, το ΠΑΣΟΚ 44-47, η ΔΗΜΑΡ 32- 34, το ΚΚΕ 29- 32, ο ΣΥΡΙΖΑ 23- 25, ο ΛΑΟΣ 16- 19, οι Οικολόγοι Πράσινοι 9- 10, ενώ μεταξύ καμίας και εννέα εκτιμάται πως είναι οι έδρες γαι τη Δημοκρατική Συμμαχία και τη Χρυσή Αυγή.

2 σχόλια:

  1. ΔΥΣΚΟΛΗ ΟΧΙ ΑΚΑΤΟΡΘΩΤΗ Η ΕΝΩΣΗ ΤΗΣ ΑΡΙΣΤΕΡΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΜΥΑΛΟ. ΙΣΩΣ ΔΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ Σ'ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΟΠΟ. ΟΤΑΝ ΠΑΜΕ ΟΜΩΣ ΣΤΙΣ ΚΑΛΠΕΣ ΛΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΙΑΝΕΙ ΠΑΝΙΚΟΣ. ΑΣ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΛΙΓΟ ΧΩΡΙΣ ΦΟΒΟ ΚΑΙ ΠΑΘΗ ΚΑΙ ΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΟΥΜΕ ΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ.ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ. Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΕ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ Σ'ΑΥΤΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.