Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 11 Φεβρουαρίου 2012

Σκόπελος: Πρόσκληση ανέργων

...για εκτέλεση έργων με αυτεπιστασία
Ο Δήμαρχος Σκοπέλου ανακοινώνει ότι, σύμφωνα με τη δημόσια πρόσκληση του ΟΑΕΔ σε εγγεγραμμένους ανέργους για υποβολή αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία κατάρτισης του ετήσιου κυλιόμενου πίνακα κατάταξης ανέργων, ο Δήμος Σκοπέλου περιλαμβάνεται στους φορείς στους οποίους δύναται να απασχοληθεί προσωπικό "για εκτέλεση έργων με αυτεπιστασία". Οι εγγεγραμμένοι άνεργοι στα μητρώα ανέργων του Οργανισμού ηλικίας 18-65 ετών, που επιθυμούν να συμμετάσχουν στη διαδικασία κατάρτισης του...
ετήσιου κυλιόμενου πίνακα κατάταξης, καλούνται να υποβάλουν ηλεκτρονικά, αίτηση συμμετοχής από 09.02.2012 έως 29.02.2012 στο δικτυακό τόπο του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr), στο πεδίο καταχώρισης ηλεκτρονικών αιτήσεων.
Ο ΟΑΕΔ επεξεργάζεται τα στοιχεία των ηλεκτρονικών αιτήσεων για να καταρτίσει τον Ετήσιο Κυλιόμενο Πίνακα Κατάταξης Ανέργων από τον οποίο θα γίνει η επιλογή των ανέργων που θα προσληφθούν από τους Δήμους της Χώρας, μετά από σχετική υπόδειξη από τον ΟΑΕΔ, προκειμένου να καλύψουν τις ανάγκες τους σε προσωπικό για εκτέλεση έργου με αυτεπιστασία, στις εξής ειδικότητες:
1. Δ.Ε. Ηλεκτρολόγος
2. Δ.Ε. Οδηγός
3. Δ.Ε. Τεχνίτης Οικοδόμος
4. Δ.Ε. Τεχνίτης Ελαιοχρωματιστής
5. Δ.Ε. Τεχνίτης Σιδεράς
6. Δ.Ε. Υδραυλικός
7. Δ.Ε. Χειριστής Μηχανημάτων
8. Υ.Ε. Εργάτης Γενικών Καθηκόντων
Η ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων μπορεί να πραγματοποιηθεί και μέσω του Δήμου Σκοπέλου στην περίπτωση που ο εγγεγραμμένος άνεργος δεν έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο. Για περισσότερες πληροφορίες, ειδικά τυπικά προσόντα, ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων, οδηγίες συμπλήρωσης ηλεκτρονικής αίτησης κ.λπ. στα παρακάτω συνημμένα έγγραφα:
Δημόσια Πρόσκληση του ΟΑΕΔ (κλικ)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.