Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Εδώ είναι ...Αλόννησος!

Ο Γιώργος Αθανασίου,
μοναδικός γιατρός στην Αλόννησο
για 3.000 κατοίκους!
'Εχει φτάσει 9 Φεβρουαρίου και ο κ. Αθανασίου εξακολουθεί για πολλοστή εβδομάδα να είναι ο μοναδικός ιατρός του Περιφεριακού Ιατρείου Αλοννήσου. 24 ώρες το 24ωρο υπεύθυνος ζωής και θανάτου για 3.000 κατοίκους.
Ας μου απαντήσει κάποιος αν βιολογικά είναι εφικτή αυτή η δοκιμασία για έναν ανθρώπινο οργανισμό. Αλλά ποιός θα ασχοληθεί τώρα με την Αλόννησο και τον ταλαίπωρο μοναδικό γιατρό σε ένα κράτος με πολιτικό σύστημα χαμένο από χέρι και χρεοκοπημένο;
Ελπίζω και εύχομαι όταν οι Έλληνες που δε θα έχουν πια τίποτα να χάσουν, γίνουν η πλειονότητα τότε να μην περιμένουν την ιστορία να στήσει στα 6 μέτρα τους υπαίτιους αυτής της κατάντιας ενός ολόκληρου έθνους.
Με αγανάκτηση,
Βάνα Αθανασίου
Αλόννησος

5 σχόλια:

  1. ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΓΙΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΠΙΚΡΑΤΕΙ .
    ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ . ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΛΥΜΕΝΑ .
    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΤΕ ΕΝΑ ΝΕΟ ΓΙΑΤΡΟ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΕΝΑ ΧΡΗΜΑΤΙΚΟ ΠΟΣΟ ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΤΟΥ ΜΙΣΘΟΥ ΤΟΥ ,ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ.
    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΕΝΑΣ ΝΕΟΣ ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΘΛΙΟ ΜΙΣΘΟ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ , ΧΩΡΙΣ ΜΙΑ ΕΧΤΡΑ ΒΟΗΘΕΙΑ , ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΜΟΝΙΜΑ ΣΕ ΕΝΑ ΜΙΚΠΟ ΝΗΣΙ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Α ρε πατέρα... Άλλοι μεγαλογιατροί στις πόλεις κάθονται άνετοι στις γραφειάρες στους και χρεώνουν 50 ευρώ μισή ωρίτσα (χωρίς απόδειξη στην εφορία) και μένουν σε βίλες και οδηγάνε μερσεντέδες κι εσύ εδώ και 30+ χρόνια είσαι 24 ώρες το 24ωρο stand by υπεύθυνος για την υγεία σχεδόν 3.000 ανθρώπων. Είσαι ήρωας father!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάλι καλά να λέμε που ύπάρχει και ο κ. Αθανασίου και με όλη του την αγάπη έχει αφοσιωθεί στους κατοίκους της γεννετηράς του πατρίδα.Παρόλη την κούραση του είναι παρόν και πάντα εξυπηρετικός.
    Οταν πάρει σύνταξη να δούμε τι θα κάνουμε!!!
    Εδώ στα Νοσοκομεία πόλεων και υπάρχει ελλειψη ιατρών και νοσοκόμων και για την Αλόννησο θα νοιαστούν που ούτε καν στον χάρτη δεν ξέρουν που βρίσκεται??? Ααααα την βρίσκουν οταν είναι για ψήφους!
    Να παρακαλάμε να είμαστε καλά και εύχομαι τουλάχιστον να κάνει κατι η τοπική αρχή με το να δελεάσει κάποιον γιατρό να ρθει και να μείνει εδω να ξεκουράζει και τον κ. Αθανασίου.
    Επι ευκαιρίας απαράδεκτο να μην υπάρχει ενας παιδίατρος...Αλλα ξέχασα, να μην ζητάμε και πολυτέλειες!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Tιμή και δόξα σε όσους φυλάνε Θερμοπύλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σαν μόνιμος κάτοικος Αλοννήσου εδώ και 25 χρόνια θέλω να πω μονο ένα πράγμα στον κο Αθανασίου:

    Σε ευχαριστώ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.