Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου 2012

Σε 3 εκθέσεις ο δήμος Σκοπέλου

Η Επιτροπή Τουριστικής Ανάπτυξης και Προβολής του Δήμου Σκοπέλου καλεί τους ιδιοκτήτες ξενοδοχείων και ενοικιαζομένων δωματίων, οι οποίοι ενδιαφέρονται να προβληθούν στις τουριστικές εκθέσεις που θα συμμετάσχει ο Δήμος, να φέρουν ό,τι διαφημιστικό υλικό διαθέτουν (φυλλάδια, κάρτες, DVD κλπ) στον Δήμο μέχρι τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου. Μέγιστος αριθμός διαφημιστικών 100 τεμ./έκθεση.
Αρχή γίνεται με τις εκθέσεις:
• ΙΤΑΛΙΑ - BIT MILAN 16 – 19/02/2012
• ΒΟΥΛΓΑΡΙΑ - HOLLIDAY & SPA SOFIA 16 – 18/02/2012
• ΣΕΡΒΙΑ - IFT BEOGRAD 23 – 26/02/2012

3 σχόλια:

  1. ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΑ Η ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΠΑΕΙ ΣΤΗ ΡΩΣΙΑ, Ο ΔΗΜΟΣ ΒΟΛΟΥ ΤΟ ΙΔΙΟ, ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΟ-ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΕΠΙΣΗΣ, ΤΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΟΜΟΙΩΣ, Η ΕΝΩΣΗ ΞΕΝΟΔΟΧΩΝ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ ΤΟ ΑΥΤΟ, ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ ΠΑΝΕ ΡΩΣΙΑ ΚΛΠ ΚΛΠ ΚΛΠ... ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ Η ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΣΚΟΠΕΛΟΥ ΠΡΟΤΙΜΑΕΙ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΓΑΡΟΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. το "Η αρχή γίνεται" το διάβασες ή πετάς αετό;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μάλλον πετάει "λάσπη"... όπως πάντα οι δυσαρεστημένοι της αντιπολίτευσης. δυστυχως ακομα κι εδώ, σε αυτην τη μεγάλη προσπάθεια που γινεται. με τιποτα δεν θα ειναι ποτέ μα ποτέ ευχαριστημενοι αυτοί οι τυποι.

      Διαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.