Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 7 Φεβρουαρίου 2012

Βραβεύτηκε η Περιφέρεια Θεσσαλίας στην 24η Διεθνή Έκθεση «AGROTICA 2012»

Τη δική της παρουσία είχε η Περιφέρεια Θεσσαλίας στην 24η Διεθνή Έκθεση Γεωργικών Μηχανημάτων, Εξοπλισμού & Εφοδίων «AGROTICA 2012» που διοργανώθηκε με απόλυτη επιτυχία το διάστημα 1-5 Φεβρουαρίου στη Θεσσαλονίκη.
Η Περιφέρεια Θεσσαλίας συμμετείχε στην AGROTICA δίνοντας...
μέσα από περίπτερό της την ευκαιρία στους Θεσσαλούς επαγγελματίες και παραγωγούς που δραστηριοποιούνται στον κλάδο να προβάλουν τις δραστηριότητές τους με το κατάλληλο προωθητικό υλικό και να κάνουν τα τοπικά παραδοσιακά προϊόντα και των τεσσάρων Περιφερειακών Ενοτήτων γνωστά στο ευρύτερο κοινό.
Η διακόσμηση του περιπτέρου της Περιφέρειας Θεσσαλίας, που επιμελήθηκαν τα στελέχη της Περιφέρειας, κέρδισε τις εντυπώσεις και τα θετικά σχόλια των επισκεπτών της έκθεσης και διακρίθηκε από την διοργανώτρια αρχή με την απονομή του Ειδικού Βραβείου για την υποστήριξη και την οργανωμένη παρουσία της.
Αναφορικά με τη συμμετοχή της Περιφέρειας Θεσσαλίας στην 24η AGROTICA, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας κ. Κώστας Αγοραστός ανέφερε τα εξής: «Σε μια δύσκολη συγκυρία για την πατρίδα μας, η στροφή στη θεσσαλική γη και η προβολή των προϊόντων που παράγει, αποτελεί ευκαιρία και αντίδοτο στην σημερινή κρίση».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.