Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 31 Ιανουαρίου 2012

Κ. Καρτάλης: Στις επόμενες εκλογές κρίνονται πρόσωπα και κόμματα

Σε συνέντευξη του στη ΝΕΤ 105.8 ο Βουλευτής ΠΑΣΟΚ Μαγνησίας Κώστας Καρτάλης ανέφερε μεταξύ άλλων:
Σχετικά με την πρόταση
της Γερμανίας
Ο «τιμωρητικός διδακτισμός» της Γερμανίας, όπως αποτυπώνεται στην περίφημη επιστολή περί επιτροπείας της Ελλάδας είναι ένας τακτικός χειρισμός στην εξελισσόμενη διαπραγμάτευση αλλά και επίδειξη αυστηρότητας για εσωτερική κατανάλωση ενόψει των εθνικών εκλογών στη Γερμανία. Συχνά έχω την εντύπωση ότι ο μόνος...
λόγος που επιθυμεί η Γερμανία την παραμονή της Ελλάδας στην Ευρωζώνη είναι ο φόβος για την τύχη του Ευρώ.
Για τα νέα μέτρα
που ζητά η τρόικα
Ανάμεσα σε αυτά που μας ζητούνται υπάρχουν και αρκετά τα οποία είναι σωστά και έπρεπε να έχουν ήδη γίνει: ο έλεγχος της φοροδιαφυγής, της υπερβολικής συνταγογράφησης, της γραφειοκρατίας. Υπάρχουν και άλλα που δεν μπορεί να τα αντέξει η κοινωνία, όπως οι νέες μειώσεις μισθών και συντάξεων.
Για τη συμπεριφορά των βουλευτών
στην Βουλή κατά τη ψηφοφορία
για το πολυνομοσχέδιο
Αρκετοί που δύο χρόνια τώρα δεν έχουν κάνει «κιχ» για το μνημόνιο, ξαφνικά επιδόθηκαν σε ένα αντιμνημονιακό πλειστηριασμό. Οι πολίτες μας παρακολουθούν προσεκτικά. Ο καθένας θα πρέπει να εξηγήσει γιατί άλλαξε τη στάση του. Στις επόμενες εκλογές κρίνονται πρόσωπα και κόμματα.
Για το ΠΑΣΟΚ
Η απόφαση του Εθνικού Συμβουλίου για την εκλογή νέας ηγεσίας αργά μέσα στο Μάρτιο ήταν σε λάθος κατεύθυνση, δεν την υποστήριξα άλλωστε. Προφανώς πρέπει να τη σεβαστούμε. Ομως είμαστε σε μια δυναμική περίοδο γεγονός που σημαίνει ότι πρέπει να παρακολουθήσουμε την εφαρμογή της απόφασης και να μη διστάσουμε να την αναθεωρήσουμε αν απαιτηθεί από τις εξελίξεις. Πιστεύω στις καταστατικές λύσεις, όμως όταν φτιάχθηκε το καταστατικό κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα έχουμε Κυβέρνηση συνεργασίας, θα κινδυνεύει η χώρα με πτώχευση και θα είμαστε τρεις μόλις μήνες πριν τις εκλογές.  

2 σχόλια:

  1. ΚΥΡΙΕ ΚΑΡΤΑΛΗ ΤΩΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΝ ΠΡΩΣΩΠΑ ΚΑΙ ΚΟΜΑΤΑ,ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΞΑΘΛΙΩΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΕ ΤΑ ΑΝΤΙΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΕΠΙΤΕΥΜΑΤΑΣΑΣ ΠΟΥ ΕΠΕΦΕΡΕ Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΣΤΗΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΔΑΝΕΙΣΜΟΥ ΤΗΝ ΛΕΓΟΜΕΝΗ ΓΙΑ ΕΣΑΣ ΤΗΝ ΥΠΟΔΟΥΛΩΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΟΠΩΣ ΟΝΟΜΑΖΕΙ Ο ΠΑΛΑΙ ΠΟΤΕ ΚΥΡΙΑΡΧΟΣ ΛΑΟΣ.ΔΙΟΤΙ ΚΥΡΙΕ ΚΑΡΤΑΛΗ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΞΕΛΕΞΑΝ ΤΟ 2009 ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΜΕ ΤΑ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΑΤΟΥ ΣΤΕΛΕΧΗ ΜΕ ΤΟ ΤΡΟΜΕΡΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ,ΚΑΙ ΜΙΑ ΠΑΡΑΧΟΛΟΓΙΑ ΑΝΕΦ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΥ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΜΑΘΑΜΕ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΧΕ ΕΡΘΕΙ ΣΕ ΣΥΝΕΝΟΗΣΗ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΙΣΒΟΛΗΣ ΔΗΛΑΔΗ Δ.Ν.Τ Ε.Κ.Τ ΚΟΜΙΣΙΟΝ ΑΥΤΟ ΣΕ ΑΠΛΑ ΕΛΛΗΝΗΚΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΕΜΠΑΙΓΜΟΣ.ΟΠΩΣ ΚΥΡΙΕ ΒΟΥΛΕΥΤΑ ΞΕΡΑΤΕ ΟΛΟΙΣΑΣ ΤΟ ΤΙ ΠΕΡΙΕΙΧΕ Η ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ ΞΕΡΑΤΕ ΕΠΙΣΗΣ ΤΟ ΤΙ ΨΗΦΙΖΑΤΕ ΚΑΙ ΞΕΡΑΤΕ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΕΙ,ΚΑΙ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΤΕΛΕΙΟΤΙΚΟ ΧΤΥΠΗΜΑ ΣΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Η ΨΗΦΙΣΗ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΔΑΝΕΙΑΚΗΣ ΣΥΜΒΑΣΗΣ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΛΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΤΗΣ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ-ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΠΑΛΩΤΡΙΩΣΕΙΣ ΟΠΩΣ ΟΝΟΜΑΖΕΙ Ο ΛΑΟΣ.ΕΠΙΣΗΣ ΚΥΡΙΕ ΚΑΡΤΑΛΗ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΙΣΤΕΥΤΗ ΠΛΕΟΝ ΤΟ Η ΦΡΑΣΗ ΜΝΗΜΟΙΟ Η ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ ΚΑΘΕ ΑΛΛΟ ΠΑΡΑ ΘΑ ΧΡΕΩΚΟΠΟΥΣΕ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΜΠΑΙΝΕ ΣΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ,ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟΥΝ ΤΗΝ ΟΛΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΠΡΟΕΤΙΜΑΣΕΙ ΤΗΝ ΟΛΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΕΚΛΟΓΙΚΑ ΕΦΕΡΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟ ΤΕΤΕΛΕΣΜΕΝΟΥ ΓΕΓΟΝΟΤΟΣ.ΚΛΕΙΝΩΝΤΑΣ ΣΕΒΑΣΤΕ ΚΥΡΙΕ ΒΟΥΛΕΥΤΑ ΣΑΣ ΘΥΜΙΖΩ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΣ ΕΛΛ.ΣΤΑΤ. ΠΟΥ ΕΔΩ ΣΗΚΩΝΕΙ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΟΤΑΝ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ Η ΕΡΕΥΝΑ ΤΟΥ ΑΞΙΟΣΕΒΑΣΤΟΥ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ πάντως κ. Καρτάλη στις επόμενες εκλογές θα ψηφίσω μικρό κόμμα.... ΠΑΣΟΚ!!!!!!!!!!!!!!!! ΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.