Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

Ανακοίνωση της Λαϊκής Επιτροπής

Η Λαϊκή Επιτροπή Αγώνα Σκοπέλου καλεί όσους δεν έχουν πληρώσει το «χαράτσι» (ειδικό τέλος ακινήτων), αλλά έχουν πληρώσει μόνο το ποσό που αφορά τα δημοτικά τέλη και την ΕΡΤ, να προσέλθουν στο χώρο του Σωματείου Οικοδόμων έχοντας μαζί τους φωτοτυπία του λογαριασμού της ΔΕΗ καθώς και φωτοτυπία της απόδειξης πληρωμής από το ΑΤΜ ή την Τράπεζα, προκειμένου να συμπληρώσουμε υπεύθυνες δηλώσεις ότι δεν πληρώνουμε το «χαράτσι», τις οποίες θα καταθέσουμε στο Γραφείο της ΔΕΗ, την Πέμπτη 12/1/2012.
Για το σκοπό αυτό, μέλη της Λαϊκής Επιτροπής Αγώνα θα βρίσκονται στο Σωματείο Οικοδόμων κατά τις μέρες: Δευτέρα 9/1,Τρίτη 10/1 και Τετάρτη 11/1 από τις 6μμ έως τις 8μμ.
ΛΑΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ ΣΚΟΠΕΛΟΥ

3 σχόλια:

  1. Είναι απαράδεκτο αυτό που κάνει η κυβέρνηση και μας υποχρεώνει με το ζόρι να τους πληρώσουμε τα λεφτά που τους λείπουν, αλλιώς θα μας κόψουν το ηλεκτρικό. ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ και πιστεύω αντισυνταγματικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όχι μόνο το χαράτσι δεν πρέπει να τους πληρώνουμε από δω και πέρα, αλλά ούτε και την ΕΡΤ, που απασχολεί 5.100 δημοσίους υπαλλήλους, τους περισσότερους διακοσμητικούς και χωρίς λόγο ύπαρξης εκεί μέσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΚΑΤΙ ΑΠΛΟ, ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΑΠΑΤΗ ΑΠΟ ΣΥΣΤΑΣΕΩΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ,ΑΥΤΗ Η ΤΡΙΚΟΜΑΤΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΚΑΝΙΚΙΑΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΝΤΕΛΕΙΑ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ.ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ ΑΠΛΟ, ΡΩΤΗΣΤΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΟΠΩ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΤΗΝ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΑΣ ΤΗΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΚΑΙ ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΛΕΩ.ΑΘΡΟ 120 ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΔΙΚΑΙΟΥΝΤΑΙ-ΥΠΟΧΡΕΟΥΝΤΑΙ ΟΤΑΝ ΠΕΣΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗΤΟΥΣ ΟΤΙ ΚΑΤΑΠΑΤΕΙΤΑΙ ΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ ΚΑΙ ΟΙ ΝΟΜΟΙ ΑΥΤΟΥ ΝΑ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΟΥΝ ΤΗΝ ΟΡΘΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣΤΟΥ ΜΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΤΡΟΠΟ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ.Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΡΑΣΗ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.