Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

Aγροτικά θέματα και χαράτσι επί τάπητος

Περιοδεία Διώτη σε Αλμυρό και Βόλο
Τα θέματα της αγροτικής παραγωγής κι ανάπτυξης, η εναλλακτική πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για ένα ριζοσπαστικό μοντέλο για την ανάπτυξη της χώρας, με βασικό πυλώνα την αναζωογόνηση της υπαίθρου και την ανόρθωση της αγροτικής οικονομίας, καθώς και η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ για τη δημιουργία ενός Νέου Συνασπισμού Εξουσίας, με την κοινωνία και την Αριστερά, απασχόλησαν το πρωί τη συνάντηση που είχαν στον Αλμυρό η βουλευτής Λάρισας του ΣΥΡΙΖΑ Ηρώ Διώτη, ο υπεύθυνος του τμήματος Αγροτικής Πολιτικής του ΣΥΝ Νίκος Παπαδόπουλος και κλιμάκιο του ΣΥΡΙΖΑ, με αγρότες και με τον αντιδήμαρχο Αλμυρού.
Η βουλευτής συμμετείχε επίσης στην κινητοποίηση πολιτών και φορέων στη ΔΕΗ Βόλου, ενάντια στο χαράτσι, η οποία πέτυχε να μπλοκάρει τη διαδικασία ανάδειξης εργολάβου που θα αναλάβει τις διακοπές ηλεκτροδότησης σε ακίνητα των οποίων οι ιδιοκτήτες αρνήθηκαν ή δεν είχαν να πληρώσουνε το παράνομο και αντισυνταγματικό αυτό τέλος.

1 σχόλιο:

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.