Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 21 Ιανουαρίου 2012

Ομιλία στο δημοτικό καφενείο: Ένας χρόνος δράσης της Λαϊκής Συσπείρωσης Σκοπέλου

Παρακολουθείστε ζωντανά σήμερα Σάββατο 21 Γενάρη στις 7 μ.μ. (και κάτι), από το blog efimerida-sporades, την ομιλία του επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «Λαϊκή Συσπείρωση» Σκοπέλου Μανώλη Ραμαντάνη, στο δημοτικό καφενείο Σκοπέλου.
Ο κ. Ραμαντάνης θα αναφερθεί στον ένα χρόνο δράσης της παράταξής του στον Δήμο.
Θα ακολουθήσει συζήτηση.


ΑΚΟΥΣΤΕ ΕΔΩ(ΚΛΙΚ) ΤΗΝ ΟΜΙΛΙΑ ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΗ ΡΑΜΑΝΤΑΝΗ

6 σχόλια:

  1. με κάθε εκτιμηση στο blog σας ηθελα να πω πως ο κυριος ραμαντανης εχει μπλεξει τα κομματικα με τα δημοτικα , κατι που μας κουρασε αφανταστα τη χρονια που μας περασε , οταν παρακολουθουσαμε τα δημοτικα συμβουλια … να ελπιζουμε πως τη νεα χρονια ο κυριος σκουρας θα είναι πιο προσεκτικος οταν οι συμβουλοι είναι εκτος θεματος , αυτος είναι ο ρολος του να ορανωνει τη συζητηση των συμβουλων με σεβασμο στην οικονομια του χρονου και του λογου … εμεις θελουμε να ακουμε για το νησι μας και όχι για τα κομματα … αυτα τα ακουμε και αλλου … εξαλλου ο χρονος είναι χρημα και δεν εχουμε χρονο για χασιμο , ευχαριστω …

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κυριε 6.21 δεν φταιει η παραταξη της ΛΑΙΚΗΣ ΣΥΣΠΗΡΩΣΕΙΣ που η ερετη τοπικη δοικηση Σκοπελου ακολουθα πιστα και ευσυνηδειτα την κυβερνητικη πολιτικη με οτι αυτο συνεπαγεται.

      Διαγραφή
  2. Ευχαριστούμε για την ζωντανη μετάδοση της ομιλίας του Μανώλη.
    Βασίλης - Βριλήσια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η "Λαική Συσπείρωση" στην χθεσινή συγκέντρωση αναφέρθηκε σε πολλά θέματα και ιδιαίτερα παρουσίασε τις θέσεις της και την στάση της εδώ και ένα χρόνο στα Δημοτικά Συμβούλια.Σήμα κατατεθέν ο όρος "διεκδίκηση",αλλά πώς αυτό δεν μας το είπε.Λύσεις δεν έδωσε.Προτάσεις και τρόπους αντιμετώπισεις δεν έκανε.Πολιτικές θέσεις και ευχολόγια εκ του ασφαλούς.Και θα αναφερθώ συγκεκριμένα στην παχαχώρηση αιγιαλού και παραλίας προς χρήση. Οι παραλίες δεν είναι ιδιοκτησία των Δήμων, τις παραχωρεί το Δημόσιο προς ενοικίαση,λαμβάνοντας το 20% του αντίτιμου,αν δεν τις εκμισθώσουν οι Δήμοι θα τις εκμεταλλευτεί το ίδιο το δημόσιο και το μίσθωμα θα φτάσει στα ύψη.Τοποθέτηση ομπρελών επί των ακτών δεν έχει δικαίωμα κανένας να τοποθετήσει αν δεν μισθώσει την ακτή.Ποιος είναι αυτός που θα διαθέσει μια περιουσία για να αγοράσει τον εξοπλισμό και να τον διαθέσει δωρεά στους λουόμενους.Αυτά τα πράγματα δεν γίνονται.Μιλάμε για ουτοπίες.Επίσης η ενεργή παρουσία και συμμετοχή των παρατάξεων της μειοψηφίας δεν γίνεται μόνο μέσα σε μία ώρα στα δημοτικά συμβούλια για να τους βλέπει ο κόσμος και μόνο για σχηματισμό εντυπώσεων.Γίνεται αλλιώς και αυτό το ξέρουν καλά.Οποιος αγαπάει πραγματικά το νησί ας το κάνει πράξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ακριβηναν τα εισιτήρια 48 απο Βολο στα μούλωχτα !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αν ήμουν blogger που ασχολείται με την πολιτική, θα έγραφα ένα άρθρο για τον νεο αριστερο-δεξιό εθνικισμό. Θα έγραφα δηλαδή για τον νέο αυτό λανθάνοντα πατριωτισμό που διέπει οριζόντια -και αγανακτισμένα μη σου πω- όλο το πολιτικό φάσμα.

    Αχ, αν η "φυλή" μας ενωνόταν, όχι για να ταυτιστούμε ιδεολογικά αλλά για να αντιμετωπίσουμε τον κοινό εχθρό, δεν θα παίζαμε σήμερα με τους κανόνες του, αλλά θα αλλάζαμε το σύστημα κάνοντάς το δικαιότερο.

    Τώρα όμως, που εσείς παίζετε με τους κανόνες του (του κοινού εχθρού), όλοι αυτοί οι διεστραμμένοι που μας βλέπουν να σφαζόμαστε μεταξύ μας -εδώ στη μικρή μας Σκόπελο αλλά και στην υπόλοιπη Ελλάδα- ξεκαρδίζονται πίνοντας το ουισκάκι τους και δεν φοβούνται. Έχουν εσάς, ως νέες μονάδες καταστολής, να τους προστατέψετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.