Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

Πρόσκληση του Συλλόγου Καταστηματαρχών Υγιειονομικού Ενδιαφέροντος Σκοπέλου

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΩΝ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑΤΩΝ
ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ
Αγαπητοί συνάδελφοι, θεωρούμε πολύ σημαντική την τουριστική προβολή του νησιού. Γι' αυτό το λόγο θέλουμε να συμβάλουμε με όλες τις δυνάμεις μας προς αυτή την κατεύθυνση.
Στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου, ψηφίστηκε το Πρόγραμμα Τουριστικής Προβολής (κλικ), το οποίο και φιλόδοξο είναι και τονίζει τη θέληση του Δήμου να συμβάλει προς αυτό.
Σ' αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, η ενότητα και η συμμετοχή όλων είναι μονόδρομος.
Για τους παραπάνω λόγους, τη Δευτέρα 9 Ιανουαρίου στις 6 το απόγευμα, καλούμε τα μέλη μας σε συνέλευση στο Δημαρχείο, με μοναδικό θέμα την τουριστική προβολή. Θα παραστεί και η Επιτροπή Τουριστικής Προβολής του Δήμου μας για να μας ενημερώσει και να ακούσει τις προτάσεις μας.
'Ολοι αντιλαμβανόμαστε ότι λειτουργώντας συλλογικά, μπορούμε να παλέψουμε τη δύσκολη κατάσταση.
Είναι απαραίτητη η παρουσία όλων.
Καλή Χρονιά
Το Δ.Σ. του Συλλόγου

1 σχόλιο:

  1. Πολύ καλή κίνηση. Μακάρι όλη αυτή η ύφεση να είναι για καλό. Ας καταλάβουμε πως μόνο όλοι μαζί θα τα καταφέρουμε, ας γίνουμε πιο μαχητικοί, πιο δυναμικοί, σκύβοντας στα προβλήματα που είναι στη γειτονιά μας, σε όλο το νησί και επιτέλους ας μην κρύβουμε την ευαισθησία μας, βγαίνοντας από το κατώφλι του σπιτιού μας ας μην αφήνουμε την ανθρωπιά μας ξεχασμένη σε υπόγεια. Όσοι κατά καιρούς έχουν επισκεφτεί την Σκόπελο τη λάτρεψαν για δύο πράγματα, για την απίστευτη ομορφιά του τοπίου και για την ιδιαίτερη, μοναδική καλοσύνη και φιλοξενία των ανθρώπων της. Το δεύτερο δυστυχώς τα τελευταία χρόνια τείνει να χαθεί, ας μην αφήσουμε να συμβεί, ίσως είναι το πρώτο που πρέπει να φροντίσουμε, όλα τ' άλλα φυσικά και με προσπάθεια θα έρθουν. Ίσως να έφτασε ο καιρός μέσα από τα δύσκολα η Σκόπελος να αναγεννηθεί!
    Καλή και δημιουργική χρονιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.