Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2012

Κοπή πίτας κατηχητικού σχολείου

Eορτή του κατώτερου κατηχητικού σχολείου και του μέσου κατηχητικού σχολείου, θα γίνει με αφορμή την κοπή της Βασιλόπιτας για το νέο έτος, το Σαββατο 28 Ιανουαρίου στις 6.30 το απόγευμα, στον Ιερό Ναό Κοιμήσεως Θεοτόκου Σκοπέλου (Παναγία του Παπαμελετίου).

2 σχόλια:

  1. Καλή επιτυχία να έχεις στη γιορτή που ετοιμάζεις παπά Χρήστο. Πολλά χρόνια ασχολείσαι με το κατηχητικό και αγγαλιάζεις τα παιδιά μας με πολλή υπομονή και αγάπη και εσύ και η παπαδιά. Σου αξίζουν συγχαρητήρια για τον αγώνα που κάνεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Είναι υπομονετικός και καλοσυνάτος, γι΄αυτό τον αγαπούν τα παιδιά. Προσπαθεί πάντα γλυκομίλητος να πλησιάσει τους νέους. Δεν τον έχω ακούσει να σχολιάζει ή να καυτηριάζει συμπεριφορές νέων, όπως κάνουν άλλοι. Αγωνίζεται κάθε χρόνο να μαζέψει τα παιδιά για να παρουσιάσουν κάτι όμορφο. Κρίμα που η προσπάθειά του δεν έχει αναγνωριστεί ούτε από κλήρο ούτε από το Δήμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.