Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 13 Ιανουαρίου 2012

Η ανεργία καλπάζει και αυτοί «κουρεύονται»

Δήλωση
του Κώστα Πουλάκη
Μέλους της Π.Γ. του ΣΥ.ΡΙΖ.Α
«Τα νέα στοιχεία της Ελληνικής στατιστικής αρχής που ανακοινώθηκαν για την ανεργία είναι εφιαλτικά. Παρόλο που τα επίσημα στοιχεία που ανακοινώθηκαν για την ανεργία είναι «μαγειρεμένα» και δεν δείχνουν την πραγματική ανεργία που έχει ξεπεράσει το 22%, βλέπουμε ότι τον Οκτώβριο 903.252 άτομα είναι χωρίς εργασία. Δηλαδή 45.859 νέοι άνεργοι προστέθηκαν μέσα σε ένα μήνα. Κάθε μέρα που περνάει η τρικομματική κυβέρνηση με την πολιτική της τρόικα που υποταγμένη υλοποιεί πετάει 1.480 εργαζόμενους στην ανεργία. Τα στοιχεία γίνονται περισσότερο εφιαλτικά αν δούμε ότι ο ένας στους δύο νέους μέχρι 24 ετών είναι άνεργος.
Με την νεοφιλελεύθερη πολιτική που ακολουθούνε μας έχουν οδηγήσει ακριβώς...
50 χρόνια πίσω, τότε που δημιουργήθηκε το μεγαλύτερο μεταναστευτικό κύμα φυγής από την χώρα. Πριν μας οδηγήσουν στην εξαθλίωση και στην φτώχεια, πριν μας αναγκάσουν για νέα μετανάστευση, ήρθε η ώρα να εντείνουμε τους ενωτικούς μαζικούς αγώνες για να τους ανατρέψουμε. Όσους με την πολιτική τους μας οδήγησαν μέχρι εδώ πρέπει να τους οδηγήσουμε στην μετανάστευση.»

1 σχόλιο:

  1. ΓΙΑΥΤΑ ΤΑ ΕΦΙΑΛΤΙΚΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΠΡΩΣΟΠΕΥΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΔΕΝ ΕΙΔΑ ΟΥΤΕ ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΝΕΝΑΝ ΥΠΕΡΕΥΑΙΣΘΗΤΟ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΤΗΣ ΤΡΙΚΟΜΑΤΙΚΗΣ ΣΥΝΚΗΒΕΡΝΗΣΕΩΣ ΝΑ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΑ Μ.Μ.Ε ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΠΛΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.