Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 19 Ιανουαρίου 2012

Η ΓΣΕΒΕΕ για τον κοινωνικό διάλογο

Επιστολή, την οποία υπογράφουν ο Πρόεδρος Δημ. Ασημακόπουλος και ο Γ.Γ. Νικ. Σκορίνης, λάβαμε από την ΓΣΕΒΕΕ η οποία γράφει τα εξής:
Στις 18/01/2012, η ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΩΝ ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΕΜΠΟΡΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ κάλεσε σε διάλογο τους Κοινωνικούς Εταίρους με στόχο να αναδειχθούν τα εμπόδια για την ανάπτυξη των επιχειρήσεων και την δημιουργία θέσεων εργασίας τα οποία είναι σημαντικότερα από το όποιο μισθολογικό κόστος. Στόχος να αποδειχθεί ότι πρέπει να προστατευθεί πρώτα και κύρια ο κατώτατος μισθός και ο 13ος και 14ος μισθός.
Δυστυχώς, κάποιοι (ΠΑΜΕ) δεν θέλησαν να συμβεί αυτό και...
διέκοψαν βίαια αυτή την διαδικασία.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ανάλογες παρεμβάσεις και συμφωνίες των Κοινωνικών Εταίρων προστάτευσαν τον 13ο – 14ο μισθό την άνοιξη του 2010 και με την υπογραφή της ΕΓΣΣΕ τον Ιούλιο του ίδιου έτους διαφύλαξαν την ύπαρξη κατώτατου μισθού για τους νεοεισερχόμενους στην αγορά εργασίας. Και τότε η Τρόικα είχε ζητήσει την κατάργηση του 13ου - 1$ου μισθού. Και τότε η Τρόικα είχε ζητήσει την κατάργηση του κατώτατου μισθού.
Η ΓΣΕΒΕΕ θα επιμείνει στη συνέχιση του Κοινωνικού Διαλόγου ως του πλέον αξιόπιστου θεσμού που εξασφαλίζει την προστασία των μικρομεσαίων επιχειρήσεων και των εργαζόμενων σε αυτές.


ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΑΝΑΓΝΩΣΤΗ:
Η παρέμβαση του ΠΑΜΕ στη χθεσινή έναρξη του "κοινωνικού διαλόγου" ανάμεσα στις εργοδοτικές οργανώσεις και την ΓΣΕΕ (http://youtu.be/ld_YLqHzX7U) και το βίντεο από την Παναττική απεργία στις 17 Γενάρη (http://youtu.be/e4WlQ1HAS1Q), είναι διαθέσιμα στο κανάλι του ΠΑΜΕ (http://www.youtube.com/user/pamehellas)
ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΜΕ ΔΙΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ 

1 σχόλιο:

  1. Η παρέμβαση του ΠΑΜΕ στη χθεσινή έναρξη του "κοινωνικού διαλόγου" ανάμεσα στις εργοδοτικές οργανώσεις και την ΓΣΕΕ (http://youtu.be/ld_YLqHzX7U) και το βίντεο από την Παναττική απεργία στις 17 Γενάρη (http://youtu.be/e4WlQ1HAS1Q), είναι διαθέσιμα στο κανάλι του ΠΑΜΕ (http://www.youtube.com/user/pamehellas)
    ΔΕΙΤΕ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΤΕ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΑΜΕ ΔΙΕΚΟΨΕ ΤΗΝ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.