Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 30 Δεκεμβρίου 2011

Μήνυμα για το νέο έτος του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Kώστα Αγοραστού

Αγαπητές και αγαπητοί συμπατριώτες
Η βαριά τραυματισμένη ελληνική κοινωνία βιώνει αυτές τις μέρες μερικές από τις δυσκολότερες και δραματικότερες στιγμές της ιστορίας της.
Αυτή τη κρίσιμη ώρα, συναισθανόμενοι τις ευθύνες μας στην Περιφέρεια Θεσσαλίας εργαζόμαστε μεθοδικά με ανθρώπους που έχουν τη διάθεση, τη δύναμη, την πίστη να προσφέρουν στον τόπο και να βοηθήσουν τον συμπολίτη τους και οικοδομούμε μέσα από ένα ολοκληρωμένο πρόγραμμα δράσης μία νέα σύγχρονη Περιφέρεια η οποία βασίζεται σε θεμελιώδεις αξίες και παρέχει ποιοτικές υπηρεσίες σ’ όλους τους Θεσσαλούς.
Γνωρίζουμε, το βιώνουμε εξάλλου τόσους μήνες, ότι ο δρόμος είναι γεμάτος από εμπόδια. Συγκρουόμαστε όμως...
συνειδητά με ό,τι κλείνει το δρόμο στο μέλλον της Περιφέρειας, συγκρουόμαστε με ό,τι κλείνει το δρόμο στο μέλλον των ανθρώπων.
Ξέρουμε ότι η μάχη για την ανατροπή δεν είναι εύκολη και χρειαζόμαστε τη συνεισφορά όλων. Έχουμε όμως απόλυτη συνείδηση ότι όλοι μαζί μπορούμε περισσότερα, μπορούμε καλύτερα μπορούμε τελικά να τα καταφέρουμε.
Εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου σε όλους τους Θεσσαλούς και τον καθένα προσωπικά Χρόνια Πολλά, Καλή Χρονιά με υγεία, ευτυχία και δημιουργικότητα. Εύχομαι ειλικρινά ο Νέος Χρόνος να φέρει προκοπή, ψυχική ανάταση και καλύτερες ημέρες για κάθε οικογένεια στη Θεσσαλία και συνολικά τον τόπο μας.
Ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.