Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Χριστουγεννιάτικο παζάρι στη Σκιάθο

Ο Δήμος Σκιάθου, σε συνεργασία με τους φορείς του νησιού πραγματοποίησε Χριστουγεννιάτικο παζάρι για μικρούς και μεγάλους στις 18 Δεκεμβρίου 2011 στο Γυμνάσιο – Λύκειο Σκιάθου.
Η εκδήλωση αυτή διοργανώθηκε από το Δήμο Σκιάθου, τους Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων των Σχολείων της Σκιάθου, τους Εκπαιδευτικούς των Σχολείων Σκιάθου, τον Αθλητικό Οργανισμό Δήμου Σκιάθου, τον Σύλλογο Γυναικών Σκιάθου, το...
Τοπικό Τμήμα Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού Σκιάθου, τη Διεθνή Ένωση Γυναικών Σκιάθου, το Σύλλογο «ΑΛΚΗ», το Γυμναστικό Σύλλογο Σκιάθου, τα μέλη της δημοτικής χορωδίας, κ.ά.
Σε όλη τη διάρκεια της εκδήλωσης ακούγονταν χριστουγεννιάτικα τραγούδια και την χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα συμπλήρωνε η συμμετοχή και το κέφι του κόσμου. Οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων των Σχολείων της Σκιάθου συμμετείχαν με χριστουγεννιάτικες κατασκευές, είδη δώρων, χειροποίητα γλυκά και ποτά, παιχνίδια και λαχειοφόρους. Ο Σύλλογος Γυναικών Σκιάθου είχε οργανώσει εργαστήριο ζαχαροπλαστικής, όπου τα παιδιά έπλαθαν κουλουράκια σε χριστουγεννιάτικα σχήματα , στη συνέχεια ψήνονταν τα κουλουράκια και μετά μοιράζονταν στον κόσμο που παρευρισκόταν στο Χριστουγεννιάτικο παζάρι. Το Τοπικό Τμήμα Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού Σκιάθου ανέλαβε το καφενείο, όπου εκεί καθόταν ο κόσμος για να απολαύσει ροφήματα και γλυκά και σε μια αίθουσα έφτιαχναν χριστουγεννιάτικες κατασκευές. Η Διεθνής Ένωση Γυναικών Σκιάθου οργάνωσαν παιχνίδια για τα παιδιά και πρόσφεραν εδέσματα και κρασί. Ο Σύλλογος «ΑΛΚΗ» είχε αναλάβει τις χριστουγεννιάτικες κατασκευές και πρόσφερε και λιχουδιές. Ένα από τα χορευτικά τμήματα του Αθλητικού Οργανισμού Δήμου Σκιάθου παρουσίασε μοντέρνους χορούς. Οι μαθητές της Γ΄ Λυκείου Σκιάθου ντυμένοι τάρανδοι και «Άγιος Βασίλης» φωτογραφίζονταν με τα παιδιά και έπαιρναν τα γράμματα για να του τα δώσουν.
Ο Δήμος Σκιάθου ευχαριστεί όλους όσους συνέβαλαν στην επιτυχή διοργάνωση της εκδήλωσης. Αποδείχθηκε για άλλη μια φορά ότι η εθελοντική προσφορά των φορέων της Σκιάθου σε συνεργασία με το Δήμο Σκιάθου έδωσε μηνύματα ειρήνης, συλλογικότητας και αγάπης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.