Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

Θρησκευτικές εκδηλώσεις στη Σκόπελο

Υπό την αιγίδα της Μητρόπολης Χαλκίδος, Ιστιαίας και Βορείων Σποράδων και σε στενή συνεργασία με τον Δήμο Σκοπελο, τους τοπικούς φορείς, αλλά και όλους τους κατοίκους του νησιού, θα πραγματοποιηθούν στη Σκόπελο θρησκευτικές – λατρευτικές εκδηλώσεις με παράλληλες εκθέσεις και ημερίδες.
Το 2012 συμπληρώνονται 1650 από τον μαρτυρικό...
θάνατο του Αγίου Ρηγίνου το 362 μ.Χ., 400 χρόνια από την ίδρυση της Μονής του Τιμίου Προδρόμου από τον ιερομόναχο και πρώτο ηγούμενό της Συμεών και 300 χρόνια από την ίδρυση της Μονής Ευαγγελίστριας Σκοπέλου από τον πατέρα του Καισαρίου, Χατζη-Στεφανή Δαπόντε, σε ένδειξη ευγνωμοσύνης για τη θαυματουργική διάσωσή του από κάποιο κίνδυνο, το 1712.
Έχουν προσκληθεί ήδη από τον Μητροπολίτη Χαλκίδος, για να επισκεφθούν την Σκόπελο το 2012, ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος και πολλοί Μητροπολίτες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.