Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 9 Δεκεμβρίου 2011

Για τα πυροσβεστικά κλιμάκια των Σποράδων

Ερώτηση του Βουλευτή Μαγνησίας Θανάση Νάκου για την ανάγκη διατήρησης και αναβάθμισης όλων των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών του Νομού Μαγνησίας.
«Μετά την ολοκλήρωση της σχεδιαζόμενης αναδιοργάνωσης, οι Πυροσβεστικές Υπηρεσίες του Νομού Μαγνησίας, δεν θα πρέπει να αποδυναμωθούν, αλλά να αναβαθμιστούν, να συνεχίσουν να λειτουργούν εύρυθμα και με τη συνολική τους διάρθρωση να εξασφαλίζουν την προστασία της ζωής και της περιουσίας των κατοίκων, καθώς επίσης και το φυσικό πλούτο της περιοχής μας.» Αυτά...
επισημαίνει ο βουλευτής Μαγνησίας Θανάσης Νάκος, με Ερώτηση, που κατέθεσε στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου, προς τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Χρήστο Παπουτσή, για την ανάγκη διατήρησης και αναβάθμισης των Πυροσβεστικών Υπηρεσιών του Νομού Μαγνησίας.
Στην ερώτηση μεταξύ άλλων αναφέρει:
[...] «Eνίσχυση χρειάζονται και τα Πυροσβεστικά Κλιμάκια των τριών νησιών των Βορείων Σποράδων, που συχνά ταλαιπωρούνται από πυρκαγιές, ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες, λόγω της πυκνής τους βλάστησης και της πολύ μεγάλης αύξησης του πληθυσμού τους από την μεγάλη τουριστική κίνηση. »
Καταλήγοντας ο κ. Νάκος, ζητά από τον αρμόδιο Υπουργό να εξασφαλίσει, ότι η εν λόγω επιτροπή, θα λάβει υπόψη της όλες τις παραμέτρους και ιδιαιτερότητες που αφορούν στο οικιστικό και φυσικό περιβάλλον της περιοχής μας και με τις αποφάσεις της θα αναβαθμιστούν ο Πυροσβεστικός Σταθμός Βόλου και τα Κλιμάκια Αργαλαστής, Αλμυρού, Σκοπέλου, Σκιάθου και Αλοννήσου και δεν θα καταργηθεί κανένα από αυτά.  

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.