Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Κυριακή 18 Δεκεμβρίου 2011

Ίσως, ο τελευταίος αγώνας...

Με μόλις 9 βαθμούς σε 14 αγώνες και το «ταμείον να είναι μείον» εδώ και πολύ καιρό, ο Α.Ο. Σκοπέλου εκπέμπει SOS. H τελευταία γενική συνέλευση που έγινε στο δημαρχείο, παρουσία του δημάρχου Γ. Μιχελή και του προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου Κώστα Σκούρα, αλλά και οι κατ΄ιδίαν συναντήσεις του προέδρου του Ομίλου Γιώργου Κοχύλη με τον Δήμαρχο, φαίνεται ότι δεν έδωσαν λύσεις...
Επιπλέον ο Α.Ο. Σκοπέλου πρέπει μέσα...
στο 2011 να προκηρύξει εκλογές και να αποκτήσει νέο συμβούλιο, αλλά με αυτές τις συνθήκες υποψήφιοι δεν βρίσκονται.
Σε μια τελευταία προσπάθεια αναστροφής του αρνητικού κλίματος, η διοίκηση κατά τη διάρκεια του σημερινού αγώνα, μοίρασε σε όσους φιλάθλους βρέθηκαν μέσα και έξω από το γήπεδο την ακόλουθη ανακοίνωση:
«Αγαπητοί φίλοι
Το Δ.Σ. του Α.Ο. Σκοπέλου ύστερα από την τελευταία συνεδρίασή του και λαμβάνοντας υπόψη του την υπάρχουσα οικονομική κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει, οφείλει με την ανακοίνωση αυτή να σας ενημερώσει ότι ο σημερινός ποδοσφαιρικός αγώνας της αγαπημένης μας ομάδας ενδέχεται να είναι ο τελευταίος για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο.
Και αυτό γιατί την τελευταία χρονική περίοδο η “παρουσία” των φορέων του τόπου μας είναι ανύπαρκτη!
Ας ελπίσουμε ότι μετά από αυτή την ανακοίνωση κάποιοι θα “ευαισθητοποιηθούν” έτσι ώστε να συνεχιστεί ο Αθλητισμός στο νησί μας.»
Στο αγωνιστικό μέρος ο Α.Ο. Σκοπέλου έπαιξε σήμερα με την «Ακρόπολη», βρέθηκε να είναι πίσω στο σκορ από λάθος της άμυνας, αλλά μετά από λίγα λεπτά ο Παντ. Χρυσοφός ισοφάρισε 1-1 που ήταν και το τελικό σκορ. Η Σκόπελος είχε δοκάρι και χαμένο πέναλτι.

14 σχόλια:

  1. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΛΑΛΟΥΣΑΝ ΓΙΑ ΟΡΑΜΑ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΚΑΙ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΚΑΙ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΟΛΑ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΚΡΥΦΤΕΙ?ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΟΤΙ Ο ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ [ΘΡΗΣΚΕΙΑ]ΚΑΙ ΟΤΙ Η ΝΕΑ ΓΕΝΙΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΒΡΕΙ ΕΣΤΙΑ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΝΑ ΑΘΛΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΟΝΩΘΕΙ ΘΑ ΒΡΕΙ ΑΛΛΑΙΣ ΒΛΑΒΕΡΕΣ ΕΣΤΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ομαδα διαλυεται με αποφαση Γ.Σ. που πρεπει να γινει εντος του 2011 και μετα βλεπουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΙΡΟ, ΝΑ ΠΑΨΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΕΝΝΟΩ, ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΠΕΙ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΒΕΤΕ ΟΤΙ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΑΛΛΙΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν πεiράζει, τώρα με τον καινούργιο δρόμο στου Τζελαλή θα μπορέσετε άνετα να κάνετε το τρeξιματάκι σας... Κρίμα για την ομάδα, κρίμα και για εμάς που ακόμα κοιμόμαστε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο κ.Δήμαρχος υποσχέθηκε ότι την προηγούμενη εβδομάδα θα είχε κάνει την σύσκεψη για τον αθλητισμό αλλά το ξέχασε μάλλον και συνεχίζει με τα παπαγαλάκια του να προπαγανδίζει για το πόσο απαραίτητο είναι να διαλυθεί η ομάδα εδώ και τώρα.Λάθος μεγάλο κ. Δήμαρχε και θα το αντιληφθείς πολύ σύντομα.Ο Α.Ο.Σκοπέλου την τελευταία 20ετία προσέφερε πολλά στην νεολαία του νησιού μας εσείς μπορείτε να πείτε την εναλακτική σας πρόταση που έχετε?Σίγουρα δεν θα είναι ίδια με αυτήν που εκφράσατε προεκλογικά στα αποδυτήρια της ομάδος μπροστά σε όλους τους αθλητές και παράγοντες.Περιμένω απάντηση και θα επανέλθω επώνυμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Παλίκαρε 20 Δεκεμβρίου 12:14 δεν υπάρχει περίπτωση να σου απαντήσει κάποιος εδώ. Αν βρίσκεσαι στο νησί πήγαινε στο δημοτικό συμβούλιο και φώναξε και για εμάς που δυστυχώς λείπουμε.. Στο επόμενο συμβούλιο όποτε κι αν είναι αυτό θα προσπαθήσω να είμαι εκεί για να φωνάξω και για άλλα θέματα στα οποία μας έχουν εντελώς γραμμένους. Χωρίς χρώματα χωρίς τίποτα. Σαν Σκοπελίτες που πονάμε τον τόπο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμα και μάλλον ανεύθυνα συνεχώς.
    Δηλαδή ο Α.Ο. Σκοπέλου είναι ή δεν είναι ανεξάρτητο κύτταρο στην κοινωνία της Σκοπέλου; Είναι νομικό πρόσωπο το συμβούλιο του οποίου το διορίζει ο Δήμος και ο εκάστοτε Δήμαρχος; Ο Δήμος δια του Δημάρχου και των συμβούλων δεν έχει χρηματοδοτήσει το σύλλογο από τότε που ανέλαβαν; Ας εξετάσουμε τα παραπάνω πρώτα και ας κοιτάξουμε να δούμε γιατί ο σύλλογος έχει χάσει την απήχηση που είχε στην κοινωνία του νησιού - γιατί τα μέλη δεν πληρώνουν συνδρομές για παράδειγμα. Ας αναρωτηθούμε γιατί η Πολιτεία μέσω της πολυθρύλητης ΕΠΣΘ δεν καταβάλλει τίποτε από την ετήσια επιχορήγηση (που ο σύλλογος δικαιούται) και τίποτε από αυτά που κατέβαλε παλιά για μετακινήσεις. Αφού δώσουμε απάντηση σε όλα αυτά ίσως μπορέσουμε να πάμε παρακάτω. Αν πετάμε πέτρες ανώνυμα δεξιά και αριστερά σε τι συνεισφέρουμε στον Α.Ο. Σκοπέλου και στην ιστορία που κουβαλάει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Kαραθανάσης Δημήτρης20 Δεκεμβρίου 2011 στις 3:53 μ.μ.

    Παρακάτω θα πάμε αγαπητέ Κώστα, αφού ξεκαθαρίσει και η Δημοτική Αρχή ποιό πρόγραμμα και ποιές προτεραιότητες έχει για τον αθλητισμό. Αυτά που αναγράφονται στο καταστατικό της ΔΗ.Κ.Ε.Σ. και ειδικότερα για τον τομέα αθλητισμού θα τα υλοποιήσει;
    Για να ξεκαθαρίσουν όμως όλα αυτά προσπάθησε να πείσεις τον κ. Δήμαρχο να κάνει άμεσα την ευρεία σύσκεψη που υποσχέθηκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Όλη αυτή η προσπάθεια να φορτωθεί ο Δήμος αποκλειστικά την κατάντια του Α.Ο.Σκοπέλου γιατί ; Τι δουλειά έχει η ΔΗΚΕΣ με το αθλητικό σωματείο ; Όση είχε η ΔΕΠΑΣ. Ο ναυτικός όμιλος δεν έχει προβλήματα ; Μόνος του δεν τα λύνει εδώ και 5 χρόνια; Οι άλλοι δύο σύλλογοι πολεμικών τεχνών ; Ο αθλητισμός στο νησί είναι μόνο το ποδοσφαιρικό τμήμα του Α.Ο.Σκοπέλου. Ας σοβαρευτούμε πια . Αν θεωρείτε ότι ο Δήμος είναι ο κηδεμόνας του Α.Ο. τουλάχιστο μην τον βριζετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Είναι αστείο να συγκρίνεις αγαπητέ φίλε την προσφορά στον αθλήτισμο του νησιού του Α.O. Σκοπέλου με όλα σχεδόν τα υπόλοιπα αθλήματα που εχούν περάσει κατα καίρους απο το νήσι.
    Δεν υπάρχει σχεδόν καμοία οικογένεια που να μην έχει έστω και ένα μέλος της αθληθεί στον Α.O.
    Ο δήμος λοιπόν πρέπει να είναι κηδεμόνας των δημοτών του και να λειτουργεί οσο το δυνατόν μπόρει για την καλύτερη ποιότητα ζώης τους.
    Στην καλύτερη ποιοτήτα ζώης ευτιχώς μέσα είναι και ο αθλητισμός.Μακάρι το νησί μας να μπορούσε να συμμετέχει σε οσο το δυνατόν περισσότερες αθλιτικές δραστιριότητες αλλα δυστιχώς αυτές τις εποχές αυτο είναι δύσκολο!
    Τουλάχιστον αφου μας έχει μείνει το ποδόσφαιρο με την δύναμη που έχει σαν αθλήμα και μόνο ασ' το κράτησουμε.Να έχουν και κάτι τα νέα παίδια να ασχολούντε.Σε αυτά οφείλουν όλοι περισσότερα απο οποιονδήποτε άλλον και οποιοδήποτε χρέος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Kαραθανάσης Δημήτρης21 Δεκεμβρίου 2011 στις 10:35 π.μ.

    Η ΔΗ.Κ.Ε.Σ. φίλε μου στον ένα από τους τέσσερις τομείς δράσης της είναι και ο τομέας του αθλητισμού. Στα επτά άρθρα του τομέα αθλητισμού σύμφωνα με το καταστατικό της αναγράφονται και θέματα σχετικά με τον μαζικό αθλητισμό, την δημιουργία ακαδημιών, για τα οποία εγκαλείται ο Α.Ο.Σκοπέλου από Δημοτικούς συμβούλους της πλειοψηφίας ότι δεν ασχολείται. Απλή ανάγνωση των καταστατικών της ΔΗ.Κ.Ε.Σ. και του Α.Ο. Σκοπέλου θα λύσουν πολλές εκκρεμότητες και παρεξηγήσεις.
    Επειδή μου απαντάς ανώνυμα θα στείλω αντίγραφα των καταστατικών στο BLOG σήμερα οπότε μπορείς εσύ και όποιος άλλος επιθυμεί να τα ζητήσει. Το ίδιο ίσχυε και για την Δ.Ε.Π.Α.Σ. (Δημοτική Επιχείριση Αθλητισμού Πολιτισμού Σκοπέλου) φυσικά. Δεν θεωρώ ότι Αθλητισμός είναι μόνο το ποδόσφαιρο, εξάλλου είμαι μέλος Δ.Σ. και μέχρι τρεις μήνες πριν Πρόεδρος του ενός εκ των δύο Συλλόγων Πολεμικών Τεχνών.
    Τελειώνοντας, για να σοβαρευτούμε, ο Δήμος πρέπει να είναι δίπλα σε όλους τους Αθλητικούς Συλλόγους, γιατί εκεί θα βρει ανθρώπους που εθελοντικά και ματώνοντας οικονομικά, προσφέρουν στην νεολαία μας. Αν το θεωρείς σκόπιμο στη διάθεση σου για περισσότερες διευκρινήσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΟ ΕΧΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ.ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΟ ΟΤΙ ΖΟΥΜΕ ΣΕ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΑΛΛΑ ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΑΝΕΦΥΚΤΟ ΝΑ ΔΩΘΕΙ Η ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ,ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΙΣΤΟΡΙΚΟ ΚΑΙ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΑΘΛΗΤΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ.ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΡΝΑ ΑΠΑΡΑΤΗΡΗΤΗ ΚΑΙ Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΤΩΝ ΣΚΟΠΕΛΙΤΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ!ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΣΤΟΥΣ ΕΝΤΟΣ ΕΔΡΑΣ ΑΓΩΝΕΣ ΟΠΟΥ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ[ΜΗ ΒΟΗΘΟΝΤΑΣ ΕΤΣΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΟΥΤΕ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ ΟΥΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΟΠΩΣ ΓΙΝΟΤΑΝ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ(ΜΕ ΤΑ ΕΙΣΗΤΡΙΑ)]ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΕΙ ΜΑΖΙΚΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ.ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΟΛΥ ΓΙ ΑΥΤΟ ΑΛΛΑ ΛΥΠΑΜΑΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΡΙΣΟΤΕΡΟ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΤΟΠΥΣ ΜΑΣ!!!ΕΙΜΑΙ ΕΝΑΣ 20ΧΡΟΝΟΣ ΣΚΟΠΕΛΙΤΗΣ ΠΟΥ ΛΕΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ "ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΧΡΗΜΑΤΑ Κ.ΔΗΜΑΡΧΕ ΟΠΩΣ ΕΙΧΑΤΕ ΥΠΟΣΧΕΘΕΙ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΑ,ΚΑΝΑΤΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΞΕΧΑΣΑΤΕ ΟΛΑ.ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΤΕ ΤΟΝ ΑΟ ΣΚΟΠΕΛΟΥ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ.ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΤΟ Δ.Σ.ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΚΑΡΑΘΑΝΑΣΗ [ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΣΚΟΠΕΛΟ.ΜΑΖΕΨΤΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. A ρε γίγαντα Παντελή μια ζωή σε θυμάμαι να τους ξελασπώνεις !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.