Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Χριστουγεννιάτικη γιορτή στο Γυμνάσιο

Μία ωραία χριστουγεννιάτικη γιορτή έγινε σήμερα στο Γυμνάσιο Σκοπέλου, όπου μαθητές της Γ' τάξης, με την επιμέλεια της καθηγήτριάς τους κας Βούλας Τζαμαλή, παρουσίασαν ένα θεατρικό με θέμα την κοπή των δένδρων κατά τις γιορτές των Χριστουγένων και με τίτλο «Η επανάσταση των δένδρων».
Προσκελημένος στη γιορτή ήταν και ο π. Χρήστος Λιθαδιώτης, όπου...
μαζί με την χορωδία τού κατηχητικού της ενορίας Παπαμελετίου έψαλλαν ύμνους και κάλαντα.

5 σχόλια:

  1. Ο Σύλλογος Γονέων-Κηδεμόνων ήταν προσκεκλημμένος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Την εφημερίδα ρωτάτε ή έτσι γενικώς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητέ αναγνώστη 20/12/11 τι δουλειά έχει ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων σε μια ενδοσχολική γιορτή των παιδιών;
    Αν προσέξεις μέσα στις φωτογραφίες δεν φαίνεται κανένας γονέας παρά μόνο παιδιά.
    Δεν στέλνονται προσκλήσεις.
    Αυτό γίνεται τα τελευταία χρόνια στο Γυμνάσιο. Δεν είναι πλέον παιδάκια του Δημοτικού Σχολείου.
    Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι δεν μπορεί να παρακολουθήσει κάποιος γονέας την γιορτή...
    Όποιος θέλει να παραστεί είναι πάντα ευπρόσδεκτος!
    Χρόνια πολλά παιδιά, καλές γιορτές και πάντα επιτυχίες σε ότι κι αν κάνετε στην ζωή σας!
    Ε.Ρ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αγαπητέ αναγνώστη 20/12/11 9:02
    1)Ο Σύλλογος γονέων και κηδεμόνων, νομίζω ότι έχει λόγο σε οτιδήποτε συμβαίνει στο σχολείο. Ο όρος που δίνεις: ενδοσχολική εορτή, επιβάλλει τη συμμετοχή του.
    2)Το ότι δεν τιμούν γονείς τις σχολικές εορτές, είναι λάθος. Το παιδί σου θέλεις να το καμαρώνεις σε όποια ηλικία είναι. Δεν μεγάλωσε τώρα στο Γυμνάσιο. Αύριο θα το καμαρώσεις που θα πάρει το πτυχίο του από το Πανεπιστήμιο και μεθαύριο που θα ορκιστεί φαντάρος και αργότερα όταν ντυθεί γαμπρός ή νύφη. Εκεί είναι μικρό το παιδί σου και πας να το καμαρώσεις;
    3)Το ίδιο το σχολείο νομίζω ότι πρέπει να δώσει μεγαλύτερη αίγλη σε αυτές τις γιορτές και να καλούνται και οι γονείς, ο δήμαρχος , ο παπάς, ο δημοσιογράφος κ.λ.π σε τέτοιες εκδηλώσεις. Όταν δώσουν οι ίδιοι οι καθηγητές αξία στην προσπάθεια που κάνουν για να στήσουν μια γιορτή και τα παιδιά θα το εκτιμήσουν περισσότερο. Ξέρετε τι προσπάθεια καταβάλεται από τους καθηγητές να κάνουν τα παιδιά ησυχία για να γίνει η γιορτή; Δυστυχώς όλα έχουν απαξιωθεί. Θέλει περισσότερο ενδιαφέρον από εμάς τους γονείς και τους καθηγητές. Η γιορτή γίνεται για να τιμηθεί η μέρα και να γιορτάσουμε και να χαρούμε όλοι, μικροί και μεγάλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Λάθος που δεν πήγαν όσοι γονείς μπορούσαν, να τιμήσουν τη γιορτή των παιδιών τους. Έχουν τόσο πολύ απαξιωθεί όλα, που όχι μόνο γονείς, αλλά ούτε καθηγητές και δάσκαλοι δεν πηγαίνουν στις γιορτές. Το βάρος όλο,τις περισσότερες φορές, το σηκώνουν οι ντόπιοι καθηγητές που μένουν μόνιμα εδώ. Οι άλλοι το κάνουν αργία και όπου φύγει φύγει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.