Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Επιστολή Καρτάλη προς την Ε.Ξ. Μαγνησίας

Επιστολή έστειλε ο βουλευτής Κώστας Καρτάλης προς την Ένωση Ξενοδόχων Μαγνησίας και τον πρόεδρό της Κ. Λεβέντη, στην οποία, μεταξύ άλλων προσκαλεί την Ενωση Ξενοδόχων Μαγνησίας σε μία ειδική σύσκεψη για τα θέματα του Τουρισμού.
Η επιστολή έχει ως εξής:
«Λυπάμαι που η Ενωση Ξενοδόχων Μαγνησίας επέλεξε –δια του Προέδρου της- να πολώσει, δια της απαντητικής επιστολής της, αντί να συμβάλει στη συνδιαμόρφωση του βέλτιστου δυνατού κλίματος συνεργασίας για το κοινό καλό.
Η περίοδος είναι εξαιρετικά κρίσιμη για τη χώρα, τη Μαγνησία, τον τουρισμό. Ακόμα και...
αν έχουμε διαφορετικές απόψεις σε κάποια θέματα, καλό είναι να ενώσουμε τις δυνάμεις μας.
Επειδή θα ήταν παράλογο να επενδύουμε στην ανταλλαγή απόψεων δια της αλληλογραφίας, προσκαλώ την Ενωση Ξενοδόχων Μαγνησίας σε μία ειδική σύσκεψη για τα θέματα του τουρισμού στη Μαγνησία, στο διάστημα εντός των εορτών.
Ως προς την απαντητική επιστολή τώρα. Δεν έχω πρόβλημα να σημειώσω ότι σε πολλές διεκδικήσεις ή παράπονά της, η Ενωση Ξενοδόχων έχει δίκιο ως προς την περιορισμένη ανταπόκριση της Πολιτείας. Αλλά από το σημείο αυτό μέχρι να εγκαλεί και να προσβάλει, υπάρχει μεγάλη απόσταση την οποία δεν προτίθεμαι να τη διανύσω. Δεν θα αναφερθώ σε κάθε σημείο της επιστολής χωριστά. Ελπίζω να τα συζητήσουμε δια ζώσης. Δύο σημεία μόνο:
Σημείο 1. Σε ό,τι αφορά στο α/δ Αγχιάλου και στην υπόθεση της συνεργασίας με τη Ryan Air, στη δήλωση μου αποτυπώνω και τη δική μου αγωνία μου για την επίλυση του θέματος που έχει προκύψει αλλά και καταγράφω και μία ακόμη εναλλακτική δυνατότητα για την υλοποίηση της συνεργασίας (βλ. έγκριση της από το Περιφερειακό Ταμείο της Περιφέρειας Θεσσαλίας) όπως αυτή προέκυψε μετά από σχετική μου συνεργασία με το Υπουργείο Εσωτερικών. Για τη δυνατότητα αυτή ενημέρωσα άλλωστε τον κ. Αγοραστό. Ολοι, μηδενός εξαιρουμένου, επιθυμούμε τη μέγιστη δυνατή αξιοποίηση του α/δ, ενδεχομένως δε να ανήκω σε αυτούς που την επιθυμούν περισσότερο καθώς τα ουσιαστικά βήματα για την αναβάθμιση του α/δ ξεκίνησαν από την εποχή της Ολυμπιακής προετοιμασίας και συνεχίστηκαν και μετά το 2004 από την κεντρική διοίκηση.
Σημείο 2. Ενας προσεκτικός αναγνώστης της απάντησης μου θα διαπιστώσει ότι ουδέποτε ισχυρίστηκα ότι «έχουν δρομολογηθεί τα έργα στο παραλιακό μέτωπο Παγασητικού και Ανατολικού Πηλίου» όπως σημειώνει ο κ. Λεβέντης στην επιστολή του. Αντιθέτως θα διαπιστώσει ότι αναφέρω «… εγκρίθηκαν ήδη έργα επεξεργασίας λυμάτων ύψους 40 εκ. ευρώ για το Βόλο ενώ αναμένονται επίσης οι εγκρίσεις για την Νέα Αγχίαλο, για το Νότιο Πήλιο, για τη Ζαγορά, την Τσαγκαράδα/Άγιο Ιωάννη, το Πατητήρι Αλοννήσου, κ.α.». Η διαστρέβλωση είναι προφανής και αστείος τελικά δεν είναι ο ισχυρισμός μου αλλά ο σχολιασμός του ισχυρισμού μου.
Με εκτίμηση
Κώστας Καρτάλης»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.