Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Σύσκεψη λόγω έκτακτων καιρικών φαινομένων στην Περιφέρεια Θεσσαλίας

Σύσκεψη λόγω των επικείμενων έντονων καιρικών φαινομένων πραγματοποιείται αύριο Τετάρτη 21-12-2011 και ώρα 09.00 π.μ. στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου Θεσσαλίας στη Λάρισα με θέμα τον προγραμματισμό και τη λήψη των απαραίτητων μέτρων για την ετοιμότητα των φορέων και την αντιμετώπιση των έκτακτων καιρικών φαινομένων στην Περιφέρεια Θεσσαλίας.
Στη σύσκεψη θα συμμετάσχουν τα Τμήματα Πολιτικής Προστασίας, οι αστυνομικοί δ/ντες και οι διοικητές πυροσβεστικής της Περιφέρειας Θεσσαλίας, το ΕΚΑΒ και η εταιρία «Αυτοκινητόδρομος Αιγαίου».

2 σχόλια:

  1. Το αποτέλεσμα της σύσκεψης να φανταστώ πως ήταν το απαγορευτικό που έδωσε το λιμεναρχείο στο πλοίο της γραμμής?? Πάρτε καινούργια πλοία, βάλτε θαρραλέους καπετάνιους και μειώστε το εισιτήριο ΤΩΡΑ.. Τι σκατά πληρώνουμε τόσα χρόνια??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σωστά! Το 100% των επισκεπτών του νησιού μας διαμαρτύρονται για το κόστος των εισιτηρίων.
    Αν μπορείτε βρείτε μου έστω ένα άτομο που να μην σας το πει.
    Έχω μιλήσει με αρκετούς που ήθελαν να έρθουν στην Σκόπελο και δεν ήρθαν εξαιτίας των ακριβών εισιτηρίων και δυστυχώς έχω μιλήσει με ακόμα περισσότερους που θέλουν να έρθουν και τους προβληματίσει το κόστος των εισιτηρίων.
    Αν δεν κάνουμε κάτι με τα δρομολόγια και με την τιμή των εισιτηρίων, αν δεν βρεθεί μια λύση, τότε είμαστε άξιοι της μοίρας μας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.