Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Με σημαντικά προβλήματα το Κ.Υ. Σκοπέλου και το Περιφερειακό Ιατρείο Αλοννήσου

Σημαντικά είναι τα προβλήματα που καταγράφονται στη λειτουργία του Περιφερειακού Ιατρείου Αλοννήσου και του Κέντρου Υγείας σκοπέλου, εξαιτίας του γεγονότος ότι ενώ λήγει η θητεία των δύο αγροτικών ιατρών να μην έρχονται αντικαταστάτες. Αποτέλεσμα της όλης κατάστασης είναι τα Ιατρεία των δύο νησιών να έχουν απομείνει με μόλις δύο ιατρούς, τους δύο διευθυντές Γιώργο Αθανασίου και Γιώργο Τριανταφύλλου και από μία αγροτική ιατρό, οι οποίοι καλούνται να καλύψουν το σύνολο των εφημεριών αλλά και τις...
ανάγκες των κατοίκων του νησιού, που τον χειμώνα είναι αποκομμένοι από τον υπόλοιπο κόσμο.
Παρά το γεγονός ότι οι διευθυντές είχαν εγκαίρως ζητήσει την παράταση της θητείας των ιατρών που αποχωρούσαν, οι υπηρεσίες του Υπουργείου δεν προχώρησαν στην ικανοποίηση του σχετικού αιτήματος.
Επιπλέον, τα μικροβιολογικά εργαστήρια του Περιφερειακού Ιατρείου Αλοννήσου και του Κ.Υ. Σκοπέλου λειτουργούν χωρίς παρασκευαστή, υπάρχουν ελλείψεις σε υλικά, ο οδοντίατρος Κ.Υ. Σκοπέλου συνταξιοδοτήθηκε και δεν πρόκειται να αντικατασταθεί, ενώ και με τις διακομιδές παρουσιάζονται προβλήματα.

1 σχόλιο:

  1. Δεν πειράζει μωρέ, σιγά... Για αρχή να πλένετε τα δόντια σας για να μην πονέσει το δοντάκι... Στη συνέχεια, θα δώσει η δημαρχάρα μας 2,5 εκατομμύρια ευρώ να φτιαχτεί ο δρόμος στη Δέλφη. Αφού λοιπόν φτιαχτεί ο δρόμος για να έρχονται οι ασθενείς από τη Γλώσσα, μετά θα φέρουμε και γιατρούς... Όλα είναι θέμα προτεραιοτήτων. Μην τα θέλουμε και όλα δικά μας... ΕΙΝΑΙ ΗΔΗ ΑΡΓΑ. ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.