Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2011

Αυλαία;

Κλειστές βρήκαν τις πόρτες του γηπέδου οι ποδοσφαιριστές του Α.Ο. Σκοπέλου όταν πήγαν για προπόνηση σήμερα το απόγευμα. Ανέβηκαν κάγκελα, πέρασαν κάτω από πόρτες και τελικά βρέθηκαν στο χόρτο για να είναι έτοιμοι για τον τελευταίο αγώνα του α΄γύρου με τον Πηλέα, την Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου.
Κοινό μυστικό κατά την διάρκεια της προπόνησης ήταν η πληροφορία ότι η ομάδα μπορεί να μην ταξιδέψει γι΄αυτόν τον αγώνα, λόγω μη...
ύπαρξης μετρητών, αλλά και «για την αδιαφορία ορισμένων», όπως έλεγαν, για την τύχη της ομάδας.
Η Τετάρτη είναι κοντά και θα ξέρουμε...

4 σχόλια:

  1. Συχαρητηρια σε ολα τα παιδιά της ομαδα που ήρθαν στο γήπεδο μεσα στο κρυο και κατω απο αντιοξες καταστασεις. Εδω κ χροννια πολλες υποσχεσεις οπως επησις πριν απο τις εκλογες ερχονται στο γηπεδο ταζουν διαφορα αλλα μολις βγουν τα ξεεχνανε ολα και λεφτα για αθλητισμο δεν υπάρχεουν κ μετα κατηγορουν την νεολαια ότι δεν κανει κατι. Τι να κανει αφου και το τελευταιο που ειχε μεινει πανω στο νησι το καταστρεφετε. Αλλα μαλλον ο στοχο σας ειναι να πανε καπου αλλου χρηματα και επιχορηγηση για α8λητισμο. ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κυριε 26-12-2011 μην ανυσηχεις για την ομαδα και τα παιδια της σκοπελου που αθλουνται στην [ακαδημια] Α.Ο ΣΚΟΠΕΛΟΥ εμεις οι πολιτες της Σκοπελου θα βαλουμε πλατη να κρατησουμε την ομαδα και να συνεχισει τον ιερο σκοποτης,οσο για καποιους που εταξαν και ειπαν ειναι ξενο σωμα ως προς το αντικειμενο και ως τα εν Σκοπελο δρωμενα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άμεσα πρέπει ο Δήμος να καλέσει τον υπάλληλο του σταδίου να δώσει εξηγήσεις.Πήρε εντολή από κάποιον να μην ανοίξει?,δεν ήξερε ότι έχει προπόνηση?,υλοποίησε απόφαση του Δ.Σ. της ομάδας? τι ακριβώς συνέβη?,ο κόσμος πρέπει να μάθει.Ενας φανατικός υποστηρικτής του Α.Ο.Σκοπέλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συγχαρητήρια στους αθλητές της ομάδας

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.