Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 23 Δεκεμβρίου 2011

Προσφορές αγάπης και αλληλεγγύης

ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ 3ου ΕΠΑΛ ΒΟΛΟΥ
Σε πράξεις γεμάτες ανθρωπιά και αλληλεγγύη, στο γκρίζο τοπίο της σκληρής πραγματικότητας προχώρησαν αυτές τις ημέρες οι μαθητές-τριες του 3ου ΕΠΑΛ Βόλου.
Συγκεκριμένα, αφού συγκέντρωσαν είδη ρουχισμού, αντιπροσωπεία μαθητών από το δεκαπενταμελές τα πρόσφερε στο ίδρυμα Άσπρες Πεταλούδες και στο Ορφανοτροφείο του Αγίου Παντελεήμονα στο Βόλο.
Παράλληλα το τμήμα Βρεφονηπιοκόμων, συνοδευόμενο από...
τις καθηγήτριές του, επισκέφθηκε το 3ο ΤΕΕ Ειδικής Αγωγής, όπου πραγματοποιήθηκε σε συνεργασία με το Σύνδεσμο Κοινωνικής Ευθύνης για Παιδιά και νέους η εικαστική δραστηριότητα “αποτυπώματα”. Σκοπός της δραστηριότητας ήταν η επικοινωνία ανάμεσα σε παιδιά και νέους ώστε να χτιστούν σχέσεις ζωής.
Τέλος ψυχαγώγησε τα παιδιά, με τη θεατρική παράσταση ο «Καρυοθραύστης» και χριστουγεννιάτικα τραγούδια. Η θεατρική παράσταση επαναλήφθηκε και στο Ορφανοτροφείο του Αγίου Παντελεήμονα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.