Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 21 Δεκεμβρίου 2011

Εκδήλωση του ΚΔΑΠ Αλοννήσου

Η χριστουγεννιάτικη εκδήλωση του Κέντρου Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών του Δήμου Αλοννήσου πραγματοποιήθηκε και φέτος με μεγάλη επιτυχία στο δημαρχείο. Το ΚΔΑΠ Αλοννήσου λειτουργεί υπό την αιγίδα του Οργανισμού Πολιτιστικών – Αθλητικών – Κοινωνικών Δράσεων Αλοννήσου στα πλαίσια της...
Πράξης «Εναρμόνιση οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής» του Υπουργείου Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης.
Η εκδήλωση ξεκίνησε μ’ έναν χαιρετισμό του Δημάρχου Αλοννήσου. Φέτος συμμετείχαν 56 παιδιά τα οποία χωρίστηκαν σε τρείς ομάδες σύμφωνα με την ηλικία τους. Οι μαθητές του Νηπιαγωγείου και της Α΄ Δημοτικού παρουσίασαν την αναπαράσταση της ιστορίας των Χριστουγέννων. Οι μαθητές της Β, Γ΄ και Δ΄ Δημοτικού είχαν ντυθεί καλικάντζαροι οι οποίοι ζωντάνεψαν ξανά τα έθιμα των Χριστουγέννων. Οι μαθητές της Δ’ , Ε΄ και ΣΤ΄ Δημοτικού ανέβασαν το χριστουγεννιάτικο παραμύθι «Το κοριτσάκι με τα σπίρτα», μεταφέροντας το εξής μήνυμα: «Μια αγκαλιά και ένα χάδι ψάχνουν όλα τα παιδιά και η αγάπη μόνο φτάνει για να ζήσουνε καλά!».
Όλοι οι μαθητές μαζί τραγούδησαν τα τραγούδια «Η γέννηση του Χριστού», «Εν΄αστέρι λαμπερό φωτίζει», «Τα Χριστούγεννα τα παραδοσιακά», «Ο Χειμώνας» και «Κάθε σπίρτο που ανάβω». Τα θεατρικά πλαισιώνονταν από έξι διαφορετικά εντυπωσιακά σκηνικά.
Η γιορτή έκλεισε με μινι-δεξίωση και πλούσιο μπουφέ στην είσοδο του δημαρχείου.
Το προσωπικό του ΚΔΑΠ σας εύχεται καλές γιορτές και ό,τι επιθυμείτε για το νέο έτος 2012. 

1 σχόλιο:

  1. Μπράβο στην Αλόννησο! Διατηρεί ακόμα το ΚΔΑΠ. Εμείς προκόψαμε και το διαλύσαμε από χρόνια. Δώστε στα παιδιά σας πολλές δραστηριότητες. Συγχαρητήρια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.