Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

Η γιορτή του Δημοτικού Σχολείου Γλώσσας

Χριστουγεννιάτικη γιορτή πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου στο Δημοτικό Σχολείο Γλώσσας. Οι παρευρισκόμενοι γονείς και κηδεμόνες παρακολούθησαν μία ωραιότατη θεατρική παράσταση που...
είχαν ετοιμάσει οι εκπαιδευτικοί του σχολείου και συμμετείχαν μαθητές από όλες τις τάξεις.
Ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων είχε ετοιμάσει έναν πλούσιο μπουφέ, ενώ λειτούργησε και χριστουγεννιάτικο παζάρι από κατασκευές των παιδιών.
Ένας Αη-Βασίλης από τον Σύλλογο Γονέων και Κηδεμόνων μοίρασε σε όλα τα παιδιά δώρα!
Και του χρόνου!
Φωτογραφίες: © Γ. Ρουσέτης

5 σχόλια:

  1. Μόνο στη Γλώσσα έγινε η σχολική Χριστουγεννιάτικη γιορτή? Μόνο στη Γλώσσα έγινε το Χριστουγεννιάτικο παζάρι?
    Ξέρω... ίσως μου πείτε ότι δεν μπορούσατε να βρίσκεστε την ίδια στιγμή σε δυο διαφορετικά μέρη. Ξέρω επίσης όμως ότι είστε δυο δημοσιογράφοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Aγαπητέ/η
    Η εφημερίδα πηγαίνει σε εκδηλώσεις στις οποίες είναι καλεσμένη. Δεν «μπουκάρει» παντού. Στη Σκόπελο έγινε χριστουγεννιάτικο παζάρι από την Γ' Λυκείου, όπου τα παιδιά μας κάλεσαν για φωτογράφιση. Κάναμε σχετική ανάρτηση με πλούσιο φωτογραφικό υλικό.
    Αν έγινε γιορτή και σε άλλο σχολείο δεν το γνωρίζουμε, γιατί δεν μας ειδοποίησε κανείς...
    Υ.Γ.: Σε λίγη ώρα θα είμαστε στη γιορτή του γυμνασίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ας πούμε χρόνια πολλά στα παιδάκια και να μας χαρίζουν πάντα τέτοιες στιγμές,γιατί χωρίς αυτά η ζωή μας είναι ανούσια γεμάτη προβλήματα.
    Τέλος ευχαριστούμε πολύ την εφημερίδα που πάντα δημοσιεύει τα κείμενα και τις φωτογραφίες που τις στέλνουμε!!!ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αντί να πούμε χίλια ευχαριστώ στην αγαπημένη μας εφημερίδα για όλα όσα κάνει και για την έγκυρη ενημέρωση που μας προσφέρει, μερικοί κάνουν και παράπονα!
    Έλεος! Γι' αυτό δυστυχώς σαν χώρα δεν θα πάμε ποτέ μπροστά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σίγουρα δεν έγινε μόνο στη Γλώσσα σχολική χριστουγεννιάτικη γιορτή αλλά από τις φωτογραφίες που βλέπω σίγουρα εκεί οι γονείς, γιαγιάδες και παππούδες τίμησαν τα παιδιά τους πολύ περισσότερο απ' ότι στη Σκόπελο. Ας πάψουμε να γκρινιάζουμε, ας γίνουμε λίγο καλύτεροι, αυτόματα, μαγικά μα δίχως μαγικά ραβδάκια, όλα θ' αλλάξουν

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.