Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 19 Δεκεμβρίου 2011

Καμπανάκι από τους ξενοδόχους...

Ο κ. Γιάννης Γιολδάσης
Συνέντευξη Τύπου στα τοπικά ΜΜΕ έδωσαν από κοινού η Ένωση Ξενοδόχων Μαγνησίας και η Ένωση Ξενοδόχων Σκοπέλου. Παρόντες ήταν το Δ.Σ. της Ένωσης Ξενοδόχων Μαγνησίας, ο πρόεδρος Γιάννης Γιολδάσης και η Αντιπρόεδρος Μ. Διαμάντη εκ μέρους της Ένωση Ξενοδόχων Σκοπέλου, ο εκπρόσωπος του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Γ. Καλτσογιάννης, η Αντιδήμαρχος Δήμου Βόλου και πολλοί ξενοδόχοι.
Αυτό που προκάλεσε την αγανάκτηση των τοπικών ξενοδόχων ήταν η απόφαση της γ.γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας Καλ. Γερακούδη να παραπέμψει την...
σύμβαση που είχε εγκρίνει η Αιρετή Περιφέρεια Θεσσαλίας στην επιτροπή του άρθρου 18 του ν. 2218/94 με το αιτιολογικό ότι «δεν αποδεικνύεται η εξυπηρέτηση του δημοσίου συμφέροντος και η τουριστική και επιχειρηματική ανάπτυξη της περιοχής από την υπογραφή της σύμβασης αυτής».
Μιλώντας στην εφημερίδα «Βόρειες Σποράδες» ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Σκοπέλου είπε:
«Η κα Γερακούδη ουσιαστικά απορρίπτει την σύμβαση με κίνδυνο η LCC αεροπορική εταιρία “Ryanair” να διακόψει την σύνδεση με τα αεροδρόμια Ρώμης και Βρυξελλών. Αξία έχει να αναφέρουμε ότι πάρα πολύ επισκέπτες της Σκοπέλου έκαναν χρήση του αεροδρομίου της Αγχιάλου.
Εμείς σαν Ένωση Ξενοδόχων Σκοπέλου είπαμε ότι αυτή η σύμβαση πρέπει να ισχύσει και να επεκταθεί και στο αεροδρόμιο της Σκιάθου, αν βέβαια υπάρξει σχετικό ενδιαφέρον από την ίδια ή άλλη αεροπορική εταιρία, να προχωρήσουν γρηγορότερα τα έργα Parking αεροσκαφών και επιμήκυνση του διαδρόμου προσγείωσης/απογείωσης στο αεροδρόμιο της Σκιάθου, να γίνουν τα έργα στα λιμάνια Σκιάθου και Αγνώντα κ.α.
Επίσης αναφερθήκαμε σε κοινά προβλήματα όπως το “Χαράτσι της ΔΕΗ”, την δυσκολία να εφαρμόσεις νόμους σε υφιστάμενες ξενοδοχειακές μονάδες σχετικά με τις μελέτες “Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων”, για το τέρας της γραφειοκρατίας που κάνει δύσκολη την λειτουργία των επιχειρήσεων, για τις θεωρήσεις Βίζας (το προξενείο μας στο Αλγέρι αρνήθηκε να εκδώσει βίζες σε επισκέπτες προς την περιοχή μας) κ.α.
Οι εκπρόσωποι της Περιφέρειας Θεσσαλίας και η Αντιδήμαρχος Βόλου κατανόησαν τα προβλήματά μας και θα κάνουν ό,τι είναι δυνατόν για την επίλυσή τους.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.