Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 7 Δεκεμβρίου 2011

Διαμαρτυρία για την ανυπαρξία δρομολογίων

Να διαμαρτυρηθούν μαζικά προς την Hellenic Seaways, αλλά και το αρμόδιο υπουργείο, για την ανυπαρξία ακτοπλοϊκών (κλικ) δρομολογίων από και προς Άγιο Κωνσταντίνο, καλεί τους Σκοπελίτες η Ελεάνα, η οποία γράφει στην εφημερίδα:
«Αγαπητοί Σκοπελίτες,


Μην υποκύπτετε σε εκβιασμούς! η Κίνηση της Hellenic Seaways να "κόψει" τα δρομολόγια του Αγίου Κωνσταντίνου 
ακόμα και στις γιορτές των Χριστουγέννων, υποτιμά...
την νοημοσύνη μας αν μη τι άλλο! Αντισταθείτε και επικοινωνήστε ΟΛΟΙ στα τηλέφωνα παραπόνων της Hellenic 210 4199129 
αλλά και στο Υπουργείο στα τηλέφωνα 210 4191750 (κα Βελισσάρη).
Όσοι περισσότεροι "ενοχλήσουμε" τόσο πιο γρήγορα θα καταλάβουν ότι δεν μπορούν να αποφασίζουν έτσι αυθαίρετα για εμάς... Χωρίς Εμάς!
Ελεάνα»

5 σχόλια:

  1. Δηλαδή μπορεί όντως ο καθένας μας να πάρει τηλ. στους παραπάνω αριθμούς και να παραπονεθεί...?? Μήπως πρέπει να ξέρουμε περισσότερες πληροφορίες για να μην μας "γειώσουν" στο Υπουργείο..??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΔΕΝ ΘΑ ΣΑΣ "ΓΕΙΩΣΟΥΝ" ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΣΤΕ ΤΟ ΠΟΛΛΑΠΛΟ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑ ΠΟΥ ΘΑ ΔΕΧΔΟΥΝ ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΔΕΧΘΕΙ ΗΔΗ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΟΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΟΛΟΥΣ!! ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΛΟΙΠΟΝ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΦΡΑΣΗ..." ΤΗΛΕΦΩΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΚΟΠΕΛΟ ΚΑΙ ΠΗΡΑ ΚΙ ΕΓΩ ΝΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΗΘΩ!!"

    ΕΛΕΑΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όχι μόνο οι Σκοπελίτες, όλοι μας από τις Σποράδες πρέπει να διαμαρτυρηθούμε.Είναι απαράδεκτο αυτό που συμβαίνει και πρέπει οπωσδήποτε να βρεθεί μία λύση!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Aς πάρουμε λοιπόν όλοι στα τηλέφωνα αυτά...!!
    Ευχαριστούμε την φίλη μας Ελεάνα για τις πολύ σημαντικές πληροφορίες που μας έδωσε...αντιθέτως με το Δήμο Σκοπέλου που θα έπρεπε πρώτος να ενημερώσει τους Δημότες γι'αυτό που μπορεί να γίνει..! Ας μην περιμένουμε από Σκιάθο..αυτοί στο κάτω κάτω έχουν και το αεροδρόμιο και τους εξυπηρετεί.....!! Μάλιστα, πήγαν κι'ενα βήμα πιο πέρα, και αντί να βάλουν το δρομολόγιο που φεύγει από Αθήνα πιο νωρίς, (ώστε να προλάβουν και οι άμοιροι οι Σκοπελίτες και Αλονισσιώτες να πάρουν κανα πλοίο προς τα νησάκια τους), το βάλαν στις 5 το απόγευμα.....!! 'Ολο και κάποιος σου λέει θα διανυκτερεύσει στη Σκιάθο....αμ μπα.....!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στα παλιά τους τα παπούτσια είτε τους πάρουμε είτε όχι.. Με αυτή τη στάση αποδεικνύουμε πως ΕΜΕΙΣ τους έχουμε ανάγκη και όχι αυτοί εμάς.. Καταφέραμε αδέρφια να γλείφουμε κατουρημένες ποδιές αλλά και πάλι να μη γίνεται τίποτα.. ΝΤΡΟΠΗ ΜΑΣ.. Η λύση είναι μία και την ξέρουμε χρόνια τώρα.. Μπο'ι'κοτάζ στα πλοία τους για μια βδομάδα το λιγότερο τη θερινή περίοδο.. Αλλιώς τα 2,4 εκατομμύρια που πήρε ο δήμαρχος για την ασφαλτόστρωση της Δέλφης, να τα βάλει (και σε συμφωνία με τα άλλα δυο νησιά) για την αγορά ενός τοπικού πλοίου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.