Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου 2011

«Ζεστάθηκαν» με λάδι!

Μια από τις καλύτερες χρονιές σε παραγωγή ελαιοκάρπου και λαδιού η φετινή σοδειά στην Αλόννησο. Εν μέσω κρίσης η καλή σοδειά έδωσε ανάσα στους Αλοννησιώτες, που ξέχασαν για λίγο τα οικονομικά προβλήματά τους.
O Γιάννης Αλεξίου με τον Νίκο Αγάλλου
Γέμισαν όλα τα σπίτια με λάδι για τουλάχιστον δυο χρόνια και μερικοί ψάχνουν αγορά να το πουλήσουν σε καλή τιμή ώστε να βγάλουν ορισμένα έξοδα.
Το λάδι της φετινής χρονιάς είναι εξαιρετικό με...
2 έως 3 χαράκια -ούτε μισό βαθμό- σε οξέα.
Ο πρόεδρος του Αγροτικού Συνεταιρισμού Αλοννήσου μας είπε:
«Με την καλή συντήρηση και τον εκσυχρονισμό, το ελαιοτριβείο ανταποκρίθηκε εξαιρετικά στην παραγωγή χωρίς καθυστερήσεις και ζημιές και με καλές αποδόσεις με μέσο όρο 6 με 6½ κιλά ελιές το ένα κιλό λάδι.
Είναι καιρός πλέον να στραφούμε στην καλλιέργεια των ελαιοκτημάτων μας και ο αγροτικός συνεταιρισμός να οργανωθεί ακόμη περισσότερο. Ήδη υπάρχουν σκέψεις και για τυποποίηση του λαδιού που θα είναι ένα κίνητρο για καλλιέργεια.
Ευχαριστούμε τους παραγωγούς για την εμπιστοσύνη τους»

2 σχόλια:

  1. μπραβο ρε παιδια αρκετα αραξαμε και τα παρατησαμε αρκετα το ευκολο κερδος ασε που δεν υπαρχει πια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κουραστήκαμε αλλα άξιζε τον κόπο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.