Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2011

Με ένα πολύ δυνατό Τεχνικό Πρόγραμμα ξεκινάει το 2012 για τον Δήμο Σκοπέλου

Ο δήμαρχος Γιώργος Μιχελής μας έστειλε σήμερα τον συγκεντρωτικό πίνακα IV. από το «ΕΤΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΔΡΑΣΗΣ ΕΤΟΥΣ 2012» που θα παρουσιαστεί στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου της 29ης Δεκεμβρίου και μας δήλωσε με συγκρατημένη ικανοποίηση πως αυτή η μικρή εικόνα είναι «το αντίτιμο του μόχθου μας». Μέσα από αυτήν φαίνεται καθαρά όλη η προετοιμασία που έγινε κατά τη διάρκεια του 2011, ώστε το 2012 να πάμε με έργα και μελέτες συνολικού προϋπολογισμού 3,115 εκατομμυρίων ευρώ.

5 σχόλια:

  1. Καλησπερα και χρονια πολλα ο συντακτης του συγγεκριμενου πινακα επρεπε κατα την γνωμημου να πει κατι απλο και πολυ πιο κατανοητω 2.400.000 ευρω το εργο τζελαλη χυτα και 136.000 ευρω για ολη την Σκοπελο για ολο το 2012.Βλεπετε η τηλεοπτικη και διαδικτιακη καλυψη των συμβουλιων ενημερωνει τον πολιτη ον λαιν οπως λεμε στα νεοελληνικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλησπέρα ΤΕΝ και χρόνια πολλά.
    Η τηλεοπτική, αλλά και διαδυκτιακή κάλυψη, στην οποία συμμβάλλει αυτό το blog, έχει σαν αποτέλεσμα ο κάθε θεατής/ακροατής να μπορεί να έχει ιδίαν άποψη...
    Θα ακούσουμε ζωντανά την Πέμπτη τις απόψεις όλων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλησπέρα ΤΕΝ και χρόνια πολλά.

    Την ζωντανή κάλυψη μέσω τηλεόρασης την πραγματοποίησε τελικά η σημερινή δημοτική αρχή και σε αυτό δεν πιστεύω να έχεις αντίρρηση.

    Επίσης, μην υποτιμάς ποτέ τις μελέτες, που μπορεί να είναι μικρό το κόστος τους, αλλά αυτές είναι οι πρόδρομοι των μεγάλων έργων. Χωρίς μελέτες δεν γίνεται τίποτα (δυστυχώς ή ευτυχώς).

    Παραδείγματος χάριν ετοιμάζονται σύντομα οι 2 μελέτες που μπήκαν στο Τεχνικό Πρόγραμμα 2012 του δήμου μας -αυτές που ανακοινώθηκαν στο περασμένο δημοτικό συμβούλιο- για τη Β' Φάση της μαρίνας του Έλιους.

    Επίσης, μην εκπλαγείς αν ακούσεις μέσα στο 2012 τροποποίηση του Τεχνικού Προγράμματος για να μπει και κάποιο άλλο έργο, που εν τω μεταξύ θα έχει πραγματοποιηθεί η μελέτη του.
    .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αν πάντως στο παραπάνω πόσο συμπεριλαμβάνεται και ο δρόμος του τζιλαλη ... Τότε ο τίτλος προφανώς Δεν ταιριάζει , επίσης θα Ήταν προτιμότερο να παρουσιάζονται αναλυτικά στοιχεία για τα έργα αριθμό και δράσεις και τα χρήματα ...Απο μόνο ποσά ... Αναμένουμε με ενδιαφέρον Χρόνια πολλά

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αναρωτιεμαι εαν οι λακουβες ,λιγο μετά το κρεοπωλείο του κ. Σπύρου Λεμονή, στον περιφερειακό δρόμο απαιτούν εκατομμύρια και πολλές μελέτες για να καλυφθούν... η όχι οπότε αν μπορεί ας το δει καποιος πριν γίνει καποιο ατύχημα με μηχανακι....

    χρονια πολλα... :) κατα τα αλλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.