Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

Γιατί η NEL εγκατέλειψε τις Σποράδες;

Κείμενο, απάντηση, ίσως, στην ανάρτηση για την κατάργηση των δρομολογίων προς Άγιο Κωνσταντίνο από την HSW, μας έστειλε αναγνώστης της εφημερίδας στο οποίο γράφει:
Σας στέλνω το κείμενο του Υ.Ε.Ν από συμβούλιο (Σ.Α.Σ.) που έγινε στις 15.02.11 και που αφορά την έγκριση της ΕΤΗΣΙΑΣ δρομολόγησης του Ε/Γ Τ/Χ ΠΑΝΑΓΙΑ ΠΑΡΟΥ της NEL LINES στην γραμμή των Βορείων Σποράδων.
«16-02-2011
Από την αρμόδια Διεύθυνση Θαλασσίων Συγκοινωνιών του Υπουργείου, ανακοινώνεται ότι γνωμοδότηση του Συμβουλίου...
Ακτοπλοϊκών Συγκοινωνιών, για τα θέματα που συζητήθηκαν στη συνεδρίαση της Τρίτης 15-02-2011, η οποία έλαβε χώρα στο κτίριο της Ακτής Βασιλειάδη, έχει αναρτηθεί.»
Μετά τις 18 Σεπτεμβρίου το «ΠΑΝΑΓΙΑ ΠΑΡΟΥ», την έκανε με ελαφριά πηδηματάκια! Γιατί;
Γιατί δεν διαμαρτυρήθηκαν οι Δήμαρχοι;
Γιατί οι υπεύθυνοι του Υπουργείου το άφησαν και εγκατέλειψε τις Βόρειες Σποράδες;
Δήλωσε βλάβη;
Δεν θα ΄πρεπε η NEL να το αντικαταστήσει με άλλο πλοίο;
Δήλωσε αποδρομολόγηση;
Έτσι εύκολα εγκρίνουμε και ανακαλούμε σ΄ αυτή τη χώρα; Τι έγινε τελικά; Μπορούν κάποιοι να μας δώσουν απαντήσεις; Ήρθαν, άρπαξαν το «φιλέτο» του καλοκαιριού και μετά τέλος; Το έχουμε δεί πολλές φορές αυτό το έργο κι απο άλλες εταιρείες τα προηγούμενα χρόνια! Και μετά, ζητάμε απ΄ την υπάρχουσα εταιρεία τα ρέστα. Αλλά έτσι είναι. Αυτός που μένει, δέχεται πάντα και τα καλά και τα άσχημα και πικρόχολα σχόλια!

3 σχόλια:

  1. Είναι οι εύλογες ερωτήσεις που έκανα κι'εγώ προχθές και που απάντηση...δεν έλαβα....!! Τώρα ειδικά που οι δημιουργοί του blog αποφάσισαν, (λανθασμένα κατά την ταπεινή μου γνώμη), να απαγορέψουν τα ανώνυμα σχόλια...."άκρα του τάφου σιωπή...στο blog που βασιλεύει...".......!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. H NEL έχει εξοφλήσει τις οικονομικές της υποχρεώσεις προς το Λιμενικό Ταμείο ή έφυγε και μας φέσωσε ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΤΟ ΕΠΕΤΡΕΨΑΝ ΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΑΛΑΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ.ΝΑ ΘΕΣ ΝΑ ΠΑΣ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΣΧΙΖΕΙΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΟ!ΜΕΤΑ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΜΑΣ. ΑΜ ΔΕ....ΤΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΕΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ .ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΝΤΡΕΠΟΝΤΑΙ. ΜΑΣ ΥΠΟΛΟΓΙΖΟΥΝ ΜΟΝΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ.ΜΕΤΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ..ΚΡΙΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.