Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

Κάντε ένα kit kat στη Σκόπελο

Παίζει και στην ελληνική τηλεόραση αυτές τις μέρες, το επιτυχημένο διαφημιστικό για την σοκολάτα kit kat που γυρίστηκε από την push pull στις 18 Οκτωβρίου (κλικ) στην παραλία Καστάνη και στο Βελανιό της Σκοπέλου...
Kάντε λοιπόν ένα διάλειμμα από την καθημερινότητα και απόλαυστε εκτός των άλλων και την πανέμορφη παραλία μας.
Η ομάδα της push pull στην παραλία Καστάνη την ημέρα του γυρίσματος.
Ανάμεσά τους και ο πρόεδρος της τουριστικής επιτροπής του Δήμου,
Κώστας Σκούρας, με προσωπικές ενέργειες του οποίου ήρθε για δεύτερη φορά 
στη Σκόπελο η διαφημιστική εταιρία 

5 σχόλια:

  1. Πάρα πολύ καλό!!!!
    Χίλια συγχαρητήρια!!!
    Μπράβο Κώστα. Εύχομαι να συνεχίσετε έτσι.
    Εύη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λίγο παραπλανητικός ο τίτλος και το κείμενο, πέρα από τα γυρίσματα δεν υπάρχει κανένα ενδεικτικό στοιχείο ότι είναι τραβηγμένη στο Καστάνι ή στο Βελανιό. Οι συγκεκριμένες παραλίες ΔΕΝ έχουν άμμο, η Δασιά, η Σκιάθος και η Εύβοια έχουν σβηστεί από τον ορίζοντα, δεν βλεπεις πεφκα αλλα φοινικες, και όλο το σκηνικό παραπέμπει σε ατόλη του Ειρηνικού παρά νησί του Αιγαίου. Τέλωσπάντων, όμορφη διαφήμιση, αλλά δεν απολαμβάνεις την "παραλία μας" αφού δεν φαινεται καν η ίδια παραλία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητέ Themitris
    Δεν είναι ανατολή του Ειρηνικού, αλλά η δύση του ήλιου στο Καστάνι. Παρακολούθησα τα γυρίσματα στις 18 Οκτωβρίου και σε βεβαιώνω ότι εκεί έγιναν... Οι φωτογραφίες που βλέπεις δεν θυμίζουν Καστάνη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν νομίζω πως αμφιβάλλει κανείς ότι τα γυρίσματα έγιναν στην Σκόπελο -άλλωστε το αποδεικνύουν και οι φωτογραφίες. Αυτό που λέει ο Themitris (και με βρίσκει σύμφωνο) είναι πως η διαφήμιση δείχνει τον πρωταγωνιστή να έχει ναυαγήσει σε ένα ερημονήσι που με τίποτα δεν θυμίζει Σκόπελο και Αιγαίο γενικότερα. Το πλάνο από ψηλά δείχνει μια αμμώδη νησίδα στον Ειρηνικό. Άσχετο αν ο ναυαγός τρώει με φόντο τα βράχια και τα πεύκα που δεν υπάρχουν πουθενά στο παραπάνω πλάνο. Αυτό το τελευταίο για τους πιο παρατηρητικούς και για όλους εμάς που ξέρουν πού έγιναν τα γυρίσματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ!!ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ!!ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΟ ΝΑ ΠΡΟΒΑΛΛΕΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΟΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ..
    Ο "ΝΑΥΑΓΟΣ" ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ;ΜΗΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.