Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

H Λαϊκή Επιτροπή Αγώνα καλεί τους Σκοπελίτες σε μαζική συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα γραφεία της ΔΕΗ

H Λαϊκή Επιτροπή Αγώνα καλεί τους Σκοπελίτες σε μαζική συγκέντρωση διαμαρτυρίας στα γραφεία της ΔΕΗ, την Πέμπτη 17 Νοέμβρη από τις 11 ως 12 το πρωί. Όπως τόνισαν οι ομιλητές στη χθεσινή συγκέντρωση που οργάνωσαν τα μέλη της επιτροπής στο δημαρχείο, «το κίνημα που συγκροτήθηκε πανελλαδικά μέσα από τις λαϊκές επιτροπές αγώνα έχει πάρει τεράστιες διαστάσεις. Η οργή και η αγανάκτηση που πνίγει όλους από...
τα άγρια αντιλαϊκά μέτρα πρέπει να μετατραπεί σε αλληλεγγύη και σε αγωνιστική οργάνωση με όρους σύγκρουσης, για την ανατροπή αυτής της πολιτικής.
Δεν θέλουμε και δεν πρέπει να πληρώσουμε την κρίση τους γιατί δεν ευθυνόμαστε εμείς γι' αυτή. Την κρίση θα την πληρώσουν αυτοί που ευθύνονται…
Σε αυτή την αντιλαϊκή επίθεση κανείς δεν είναι μόνος του. Η Λαϊκή Επιτροπή Αγώνα Σκοπέλου, μαζί με το ΠΑΜΕ και την ΠΑΣΕΒΕ θα μπει μπροστά ώστε να μην κοπεί το ηλεκτρικό ρεύμα και το νερό από κανένα σπίτι… Θα μας βρουν απέναντί τους…»
ΑΚΟΥΣΤΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΗΛΙΑ ΠΡΟΚΟΠΙΟΥ:

1 σχόλιο:

  1. ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΟΡΟΙΔΙΑ
    http://www.tovima.gr/finance/article/?aid=430587

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.