Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2011

Κλείνουν τις λακκούβες με τσιμέντο...

Το πρόβλημα με τις πολλές και επικίνδυνες λακκούβες στους πλακόστρωτους δρόμους της Σκοπέλου δεν έχει λυθεί ακόμα και οι κάτοικοι μην αντέχοντας τις λάσπες και τα νερά άρχισαν να τσιμεντώνουν τις τρύπες...
«Αυτό που γίνεται αλλοιώνει τον χαρακτήρα του παραδοσιακού οικισμού και δημιουργεί κακό προηγούμενο. Θεωρώ απαράδεκτη ενέργεια την...
τσιμεντοποίηση των πλακόστρωτων δρόμων... Η “Λαϊκή Συσπείρωση” έχει φέρει το θέμα δύο φορές στο Δημοτικό Συμβούλιο και ζητάει να δοθεί λύση...» μας είπε ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Μανώλης Ραμαντάνης, τον οποίο συναντήσαμε σήμερα το πρωί έξω από τα γραφεία της ΔΕΗ κατά τη διάρκεια της διαμαρτυρίας για τα χαράτσια.

6 σχόλια:

  1. Το απαράδεκτο είναι ότι κάποιοι θεωρούν .... το πλακόστρωτο εθνική οδό Αθηνών Θεσσαλονίκης ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Οι δημότες και οι φορείς ας αποφασίσουμε τι οικισμό θέλουμε. Παραδοσιακό με τα θετικά και αρνητικά του ή τσιμεντένιους δρόμους για να περνάμε με τα αυτοκίνητά μας και να φτάνουμε με αυτά έξω από την πόρτα του σπιτιού μας. Οι πολιτικοί μηχανικοί, οι αρχιτέκτονες και όποιος ενδιαφερόνενος ας πάρουμε θέση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έλλειψη σεβασμού στην κληρονομιά μας ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ!!ΔΗΛΑΔΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΣΤΟΣ ΧΕΙΡΙΣΜΟΣ ΩΣΤΕ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΠΛΑΚΟΣΤΡΩΤΟ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΔΙΑΤΗΡΗΜΕΝΟ, ΗΤΟΙ ΑΣΦΑΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑΙΣΘΗΤΟ?!
    ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΝΕΧΤΟΥΜΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΠΟΥ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ ΛΟΓΩ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΑΔΡΑΝΕΙΑΣ ΤΩΝ ΑΡΜΟΔΙΩΝ?
    ΝΑΙ ΣΤΟ ΠΛΑΚΟΣΤΡΩΤΟ ΚΑΙ ΝΑΙ ΣΤΗ ΣΩΣΤΗ ΣΥΝΤΗΡΗΣΗ. ΕΙΝΑΙ ΛΑΘΟΣ ΝΑ ΤΣΙΜΕΝΤΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΚΕΝΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΝΑ ΜΕΝΟΥΝ ΑΚΑΛΥΠΤΑ. ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΑΘΛΟ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ 5 ΠΛΑΚΕΣ ΝΑ ΤΙΣ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΟΥΝ...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Βαρεθήκαμε να πετάμε λεφτά για συντηρήσεις και να παρκάρουν κάποιοι μπροστά στα σπίτια τους ή να κάνουν περατσάδα με τα τροχοφόρα τους με τέρμα τα ηχεία και με εξατμίσεις που θυμίζουν ήχους του δευτέρου παγκοσμίου . Απαγόρευση παρκαρίσματος και περατσάδας τώρα. Τα αυτιά μας η τσέπη μας και τα νεύρα μας δεν αντέχουν .
    Αίσχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αγαπητέ 19/11/11 και ώρα 9:51 είμαι απόλυτα σίγουρη πως κι εσύ ο ίδιος κάνει αυτά που σε ενοχλούν στους άλλους.
    Σίγουρα κι εσύ είσαι ένας από αυτούς που παρκάρουν μπροστά στα σπίτια τους και γενικά κοιτάζουν μόνο την ευκολία τους και το συμφέρον τους.
    Είναι αλήθεια πως τα παραδοσιακά πλακόστρωτα δρομάκια του οικισμού δεν είναι κατάλληλα για την διέλευση φορτηγών ή υπέρβαρων οχημάτων.
    Ίσως αυτό θα μπορούσε να διορθωθεί με το να τοποθετηθούν οι κατάλληλες πινακίδες σήμανσης.
    Το επόμενο βήμα των πολιτών θα ήταν να ενημερώνει σε ποια σημεία στα πλακόστρωτα δρομάκια υπάρχουν λακκούβες, τόσο τον Δήμο όσο και τις εθελοντικές ομάδες που έχουν δείξει ευαισθησία και δυναμισμό, ώστε να τοποθετούνται ξανά πλάκες στα συγκεκριμένα σημεία.
    Καλή θέληση να υπάρχει και όλα γίνονται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.