Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 7 Νοεμβρίου 2011

Και τζινάβω και μπενάβω

«Σιγά μην σου φύγει κανένας πόντος από το καλσόν» είπε σε έφηβο μαθητή, μπροστά σε συμμαθητές του, «μάγκας εκπαιδευτικός» που τζινάβει και από ψυχολογία. Μάλιστα, όπως μας λένε, την φράση την χαρακτήρισε λογοτεχνική!
Για τον έφηβο μας είπαν ότι απεβλήθη από το σχολείο «για ανάρμοστη συμπεριφορά» για 4 ημέρες. Για την «εκπαιδευτικό» δεν μας είπαν τίποτα.

4 σχόλια:

  1. ΕΜ Η ΣΚΟΠΕΛΟΣ ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΠΑΣΧΕΙ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ Ο,ΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΤΡΟΠΗ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΣΤΗΝ ΑΝΕΧΕΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ.ΓΙΑΤΙ ΚΑΜΙΑ ΤΙΜΩΡΙΑ ΣΤΟΗΝ ΚΑΘΗΓΗΤΡΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εγώ δε θα ρωτήσω γιατί καμιά τιμωρία στον-στην καθηγητή αλλά γιατί τιμωρία στον μαθητή.
    "Σιγά μην σου φύγει κανένας πόντος από το καλσόν" Να το λέει ο δάσκαλος-μ' έμαθαν πως είναι κάτι ιερό- στον έφηβο μαθητή του και να τον τιμωρεί κιόλας για την "ανάρμοστη" αντίδρασή του...
    Οι άλλοι φορείς. Ο πρώτος που έχει το λόγο, ο σύλλογος γονέων και κηδεμόνων ματαίωσε δύο φορές τις εκλογές λόγω έλλειψης συμμετοχής και όταν επιτέλους πραγματοποιήθηκαν στους 180 γονείς, αν δεν κάνω λάθος, ψηφίσαμε οι 36...
    Τώρα τουλάχιστον ας πάρει θέση, το φαινόμενο δεν είναι καινούριο και φυσικά γιατί να σταματήσει εδώ αφού... λογοτεχνική αδεία μπορεί να συνεχίζεται ες αεί...
    Κανένα παιδί δε θα σεβαστεί κανέναν αν δεν το σεβαστεί πρώτος ο ίδιος...
    Σε καμιά κοινωνία λύκων δεν μπορεί να απαιτήσει κανείς να μεγαλώνουν πρόβατα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΤΗΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ, ΑΝ ΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΕ ΘΕΛΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΑΝΑΛΥΣΗ .ΣΕ ΜΙΑ ΕΠΟΧΗ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ΚΑΙ Η ΑΝΘΡΩΠΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΜΑΣΤΕ ΟΤΙ ΠΟΛΥΤΙΜΟΤΕΡΟ ΕΧΟΥΜΕ ,ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.
    ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑΤΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΤΑΙΡΙΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥΣ.
    ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ Η ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΥΠΗΡΕΤΟΥΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥ ΝΗΣΙΟΥ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΑΓΩΓΟΙ ΚΑΙ ΤΙΜΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΤΟΥΣ.
    ΤΟ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΟ ΚΑΙ ΘΛΙΒΕΡΟ ΑΥΤΟ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑΣ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΓΧΟ ΚΑΙ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ.ΓΙΑΤΙ Η ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΑΛΙΚΙΕΡΗΣ ΣΤΗ ΛΑΧΑΝΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΤΟ ΧΥΔΑΙΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΑ ΝΑ ΤΟ ΑΝΕΧΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ.
    ΠΡΕΠΕΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΓΟΝΕΩΝ ΚΑΙ Η ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΕΞΗΓΗΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΗΣ ΣΚΟΠΕΛΟΥ.
    ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΡΟΙΣΤΑΜΕΝΟΙ ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΩΣΤΕ ΝΑ ΑΠΟΜΟΝΩΘΟΥΝ ΩΣ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΕΣ ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΕΣ ΤΗΣ ΕΜΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥ.
    ΜΕ ΤΙΜΗ ΓΟΝΕΑΣ ΜΑΘΗΤΗ ΛΥΚΕΙΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δυστυχώς, η κοινωνία μας παραβρώμισε. Κάποιοι δάσκαλοι και καθηγητές δεν σέβονται ούτε τον εαυτό τους. Πώς να σεβαστούν τους μαθητές τους; Στο ίδιο μήκος κύματος κινούνται και πολλοί μαθητές. Έχουν μια αυθάδια στο βλέμμα τους και στον τρόπο που μιλούν που σε κάνουν να φοβάσαι. Δεν θα λησμονήσω να αναφέρω και για τους γονείς. Τους έχουν πνίξει τα προβλήματα και οι υποχρεώσεις, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει συνοχή στην οικογένεια. Κουράγιο σε όλους μας να δούμε που θα καταλείξουμε. Χρεάζεται να δώσουμε μεγαλύτερη αξία στον άνθρωπο, στο παιδί μας,στο γονιό μας στον διπλανό μας. Να τον σεβαστούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.