Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2011

Συζήτηση για το μέλλον της ΔΕΥΑ

Δύο θέματα στην ημερήσια διάταξη του Δημοτικού Συμβουλίου Σκοπέλου, το οποίο συνεδριάζει την Παρασκευή 11 Νοεμβρίου στις 5 μ.μ. Θα εξετασθεί η υπ' αριθ. 8841/18-10-2011 αίτηση του κ. Καραχαλίδη Ευγένιου, για υπόθεση ανάκλησης άδειας καταστήματός του Υγειονομικού Ενδιαφέροντος και θα γίνει συζήτηση για το μέλλον και την προοπτική της ΔΕΥΑ Σκοπέλου με εισηγητή τον Δήμαρχο Γ. Μιχελή.
Tη συνεδρίαση θα μπορέσετε να την ακούσετε ζωντανά από αυτό το blog.
Νέα συνεδρίαση τη Δευτέρα
Την Δευτέρα 14 Νοεμβρίου στις 6 μ.μ. συνεδριάζει...
το δημοτικό συμβούλιο για συζήτηση και λήψη απόφασης στο παρακάτω θέμα: Έγκριση Στρατηγικού Σχεδιασμού (Α’ φάση) του Επιχειρησιακού Προγράμματος 2012 - 2014 του Δήμου Σκοπέλου. (Απόφαση εισήγησης Εκτελεστικής Επιτροπής).

3 σχόλια:

  1. Η Ενωση των ΔΕΥΑ ήταν πια γεγονός. Μετά από τη δικαστική της αναγνώριση από το Πρωτοδικείο Λάρισας τον Μάρτιο του 1989, η ΕΔΕΥΑ πραγματοποίησε την 1η Τακτική Γενική της Συνέλευση στην Πρέβεζα (Ιούλιος 1989) όπου εξελέγη το πρώτο Δ.Σ. της Ενωσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΔΕΥΑΣΚΟΠΕΛΟΥ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.