Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Η ΔΕΗ βάζει σε δοκιμασία την υπομονή μας και τις ηλεκτρικές συσκευές...

Η απρογραμμάτιστη, αλλά και απροειδοποίητη για τους περισσότερους, διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος βρήκε απροετοίμαστους τους κατοίκους και τους επαγγελματίες της Σκοπέλου. 
Από αυτό το blog είχαμε γράψει για πιθανές διακοπές (κλικ) στην ηλεκτροδότηση των Σποράδων το τριήμερο που διανύουμε, όμως η ΔΕΗ καμία επίσημη ανακοίνωση δεν εξέδωσε, ούτε καν ένα χαρτάκι στην πόρτα των γραφείων της. Μια ανακοίνωση βρίσκεται στο δημοτικό κατάστημα Σκοπέλου, αλλά αυτό δεν φθάνει. Όποιον ρωτήσαμε στην παραλία της Σκοπέλου, η οποία έχει βυθιστεί στο σκοτάδι, μας είπε ότι δεν είχε ενημερωθεί από κανέναν ότι πρόκειται να πραγματοποιηθούν διακοπές.
Εν τω μεταξύ εδώ και λίγη ώρα η ΔΕΗ προσπαθεί να επανηλεκτροδοτήση την Σκόπελο ανεπιτυχώς, τα φώτα έχουν ανάψει και σβήσει πάνω από δέκα φορές με συνέπεια να δοκιμάζεται η υπομονή μας, αλλά και οι ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές που δεν θα αντέξουν για πολύ ακόμα...

6 σχόλια:

  1. Έχει υπολογίσει ποτέ κανένας τον κοσμάκι; Κάποτε στο Δημοτικό κατάστημα υπήρχε μεγάφωνο. Το γνωρίζει αυτό, η νυν δημοτική αρχή; Αν ναι ας το χρησιμοποιούν να ενημερώνεται ο κόσμος τουλάχιστον μέσα στο χωριό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Δημοτική Αρχή χρησιμοποιεί το μεγάφωνο που υπάρχει στο Δημαρχείο και ενημερώνει τον κόσμο. Ρωτήστε την ΔΕΗ, αν ειδοποίησε τον Δήμο για τις διακοπές ρεύματος και μετά να μιλάτε. Το έχετε παραξυλώσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Συγνώμη φίλε 19/11/11 και ώρα 3:56 αλλά μάλλον δεν διάβασες προσεκτικά το άρθρο του blog μέσα στο οποίο αναφέρεται:
    "Μια ανακοίνωση βρίσκεται στο δημοτικό κατάστημα Σκοπέλου, αλλά αυτό δεν φθάνει."
    Συμπέρασμα: Το γνώριζαν.
    Μήπως υπάρχει λοιπόν κάποια άλλη δικαιολογία να μας πεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ελπίζω τουλάχιστον να ενημερώσει κάποιος τον κόσμο για τις επόμενες ολιγόωρες διακοπές ρεύματος που πιθανόν να πραγματοποιηθούν από την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου έως Κυριακή 27 Νοεμβρίου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Διαβάστε και αυτό
    http://aggelies-skiathos.com/blog/2011/11/18/%CF%80%CE%B9%CE%B8%CE%B1%CE%BD%CE%AD%CF%82-%CE%B4%CE%B9%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CF%80%CE%AD%CF%82-%CE%B7%CE%BB%CE%B5%CE%BA%CF%84%CF%81%CE%B9%CE%BA%CE%BF%CF%8D-%CF%81%CE%B5%CF%8D%CE%BC%CE%B1%CF%84%CE%BF/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μιας και η ΔΕΗ ανακοίνωση στον Τύπο δεν έστειλε, τo παραπάνω, φίλε αναγνώστη, είναι πιστή αντιγραφή από το blog efimerida-sporades. Συγκεκριμένα από εδώ:
    http://efimerida-sporades.blogspot.com/2011/11/blog-post_17.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.