Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Δευτέρα 21 Νοεμβρίου 2011

Η Ρ. Ζήση για το χαράτσι

Στην κατάθεση αναφοράς προέβη η Αντιπρόεδρος της Βουλής και βουλευτής Μαγνησίας του ΠΑΣΟΚ, κα Ροδούλα Ζήση, προωθώντας προς τον Υπουργό Οικονομικών κ. Ευάγγελο Βενιζέλο ψήφισμα του Διοικητικού Συμβουλίου της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Θεσσαλίας.
Με το εν λόγω ψήφισμα η Περιφερειακή Ένωση Δήμων Θεσσαλίας λαμβάνοντας υπόψη τη δύσκολη κατάσταση στην οποία έχει περιέλθει ιδιαίτερα μεγάλη μερίδα πολιτών, εξαιτίας της αδυναμίας τους να ανταπεξέλθουν στην καταβολή...
του Ειδικού Τέλους Ακίνητης περιουσίας μέσω των λογαριασμών της ΔΕΗ, δηλώνει την κάθετη αντίθεσή της με την μεθοδολογία είσπραξης του τέλους προτείνοντας στην Ηγεσία του Υπουργείου την επιλογή άλλου τρόπου είσπραξης. Παράλληλα, ζητείται να μην προβεί η ΔΕΗ σε καμία διακοπή ρεύματος, τουλάχιστο μέχρι τις 2 Δεκεμβρίου, ημερομηνία εξέτασης της συνταγματικότητας του μέτρου από το Συμβούλιο της Επικρατείας.
Τέλος, καλείται η ηγεσία του αρμόδιου Υπουργείου να λάβει την απαραίτητη μέριμνα προκειμένου να απαλλαγούν από την επιβολή του τέλους οι ευπαθείς κοινωνικές ομάδες, όπως για παράδειγμα άνεργοι, πολύτεκνοι και ΑΜΕΑ, που αποδεδειγμένα αντιμετωπίζουν οικονομικά προβλήματα, με βάση τα κριτήρια που ακολουθούνται για τους δικαιούχους του κοινωνικού τιμολογίου της ΔΕΗ. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.