Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Α. ΠΡΟΒΙΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ

Topos Real Estate

Topos Real Estate

ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΡΕΙΕΣ ΣΠΟΡΑΔΕΣ | facebook.com | youtube

Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2011

Συζήτηση για τη ΔΕΥΑ Σκοπέλου

Ενδιαφέρουσα συζήτηση για το μέλλον και την προοπτική της ΔΕΥΑ Σκοπέλου έγινε στο δημοτικό συμβούλιο της Παρασκευής 11 Νοεμβρίου, με εισηγητή τον κ. Μανώλη Ραμαντάνη, επικεφαλής της «Λαϊκής Συσπείρωσης». Ακούστηκαν πολλές και ενδιαφέρουσες γνώμες τις οποίες παρακολούθησαν με προσοχή πολλοί Σκοπελίτες που βρέθηκαν χθες στο Δημοτικό Συμβούλιο. Μεταξύ αυτών οι εργαζόμενοι της ΔΕΥΑ και εκπρόσωποί τους συνδικαλιστές από την Ομοσπονδία και το Σωματείο Μαγνησίας εργαζομένων στις ΔΕΥΑ.
Το συμβούλιο μεταδόθηκε ζωντανά από την τηλεόραση και από το blog efimerida-sporades.
Ακούστε τη συζήτηση για να έχετε τη δική σας γνώμη.

5 σχόλια:

  1. Μου άρεσε αυτό που είπε ο Ρόδιος «Θα με ακούσεις Χρήστο όπως σε άκουσα κι εγώ. Δεν μπορεί ΕΞΩ αλλιώς και ΜΕΣΑ αλλιώς.»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. αχ, πως κόπτονται όλοι…
    αχ, για τους εργαζόμενους όλοι !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μας άρεσε που όλοι μάλωναν για τα συμφέροντα των εργαζομένων σε τέτοιο βαθμό ώστε ακόμα και οι συνικάλιστες με την λαική συσπείρωση διασταύρωσαν τα ξίφη τους (τί άλλο μένει ακόμα να δούμε?)
    Μας άρεσε που κάποιοι τώρα ξαφνικά ανακάλυψαν τα υψηλά τέλη της ΔΕΥΑΣ ενώ τα είχαν ψηφίσει οι ίδιοι το 2005, τότε που ήταν και στο Δ.Σ της ΔΕΥΑΣ και είχαν την ευκαιρία να την καταργήσουν αλλά δεν το έκαναν.
    Δεν μας αρέσει το υψηλό χρέος της ΔΕΥΑΣ, και δεν πειστήκαμε για το πως θα μειωθεί από κανέναν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @14 Νοεμβρίου 2011 8:28 π.μ.
    Κάνοντας μόνο τα απαραίτητα, κατόπιν σκέψης και προγραμματισμού . Με εργασίες αυτεπιστασίας και με διαφανείς διαδικασίες . Με είσπραξη των οφειλομένων και νοικοκύρεμα των εξόδων .
    Αυτό κατάλαβα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η κυρία Αγγελέτου είπε ότι για να λειτουργήσει καλά ο βιολογικός Σκοπέλου θα πρέπει να γίνουν και άλλες προσλήψεις.Σε λίγο καιρό που θα λειτουργήσουν οι βιολογικοί του Έλιους και της Γλώσσας και θα πρέπει να γίνουν και εκεί προσλήψεις τα λειτουργικά έξοδα και το κόστος μισθοδοσίας της Δευάς θα είναι πάρα πολύ μεγάλα και θα οδηγήσει σε μεγάλη αύξηση των τιμολογίων του νερού για να καλυφτούν τα έξοδα και αρκετοί συμπολίτες μας δεν θα μπορούν να το πληρώσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

ΣΧΟΛΙΑ ΜΕ ΓΡΑΦΗ greeklish ΔΙΑΓΡΑΦΟΝΤΑΙ
H efimerida-sporades.blogspot.gr ενθαρρύνει τους αναγνώστες να εκφράζουν τις απόψεις τους μέσα από τo blog. Παρακαλούμε τα κείμενα να μην είναι υβριστικά, να μην συκοφαντούν και να μην γράφονται σε greeklish. Οι διαχειριστές φέρουν ευθύνη μόνο για τα επώνυμα άρθρα των συντακτών και των συνεργατών της.
Σας ευχαριστούμε για την συμμετοχή σας.